TIDIGA V75: Guldhästar tävlar om Elitloppsplats!

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på Solvalla
Det är jackpot på V75 och här är tidig tanke kring omgången:

V75-1

Björn Goop är säkerligen påställd i inledningen när han från springspår drar iväg med 7 Sam The Man. Sjuåringen har nu fått ett lopp i kroppen i Sverige och jag tror Goop kan bestämma det här hela vägen runt.

3 Tale of Jacks var stark senast i sin seger på V86 och är främsta konkurrenten bakom, liksom 11 Speedy Tilly som nu gör första Sverige-starten för året efter äventyr nere i Frankrike.

     V75-2

     1 Global Collection tog en mycket fin seger senast och svarade för sin karriärs bästa insats. Perfekt läge i startvolten härifrån nu.

     4 Creme Brulee Font har hur mycket fart i sig som helst, men från spår 4 i volten kommer det krävas bra körhänder från Andreas Lövdal för att få iväg henne felfritt. Lyckas han med det är stoet stark nog att göra grovjobbet rent av.
     5 Eliza Turf
     tog en läcker seger senast och står bra till på startvolten. Däremot sätts skorna på runt om de här gången.

     15 Donna Summer har många att runda men snacka om att hon går ner i klass på motståndet. Fungerade aldrig i Drottning Silvias Pokal senast men ska kunna göra upp om det här.
     Stallkamraten 14 La Plus Belle har nu fått en start hos David Persson och står ju perfekt inne i det här loppet.  

         V75-3

         3 Run n'Cola gillar jag verkligen och som inlett karriären mycket lovande hos Mattias Djuse. Han ska räknas mycket tidigt i det här snabbloppet och kan mycket väl vara möjlig chansspik för mig!

         Bakom är det 5 Calamari med skoryck och jänkarvagn för första gången som är intressant motbud. Synd med bakspåret för 10 Honesty som bör få det svårt att komma in i matchen härifrån.

             V75-4

             3 Wolt är i toppform för dagen och vann åter mycket enkelt i fredags. Nu körs han av Ulf Ohlsson och i den författningen femåringen är för dagen ska han räknas främst - spik?!

             1 Lysjö Kasper har gjort flera grymma insatser med sin tränare Kristina Larsson. För första gången på länge sätter Larsson upp catchdriver den här gången, Carl Johan Jepson, och härifrån kommer ekipaget få perfekt resa hela vägen.
             2 S.K.'s Ariel
             är en tuffing i minst lika bra form som Wolt 10 Ulvsåsen är av hög kapacitet och som gjort det bra i årets tre starter.
             På tillägget är det 13 Kalmar följt av 14 Norrlands Scott som är aktuella.

                 V75-5

                 6 Jello W. har fått en otrolig start på karriären hos Per Henriksen och varit jättebra i sina tre starter. Nu testar sexåringen på V75 och lita på att han gör upp om det återigen.

                 1 Bidensky gick klart godkänt som tvåa i årsdebuten senast och efter två starter från svåra lägen är det lite bättre uppgift för 3 Fighter den här gången. Valacken har testat 2 640 meter två gånger vilket varit den här säsongen som resulterat i seger och andraplats!

                 2 Rossi Garline var bättre än jag trodde senast på Halmstadstravet och blir att räkna med från spår 2.

                   V75-6

                   Efter två halvdana insatser från spår 8 är det läge för 1 Beads den här gången. Frode Hamre har drömt om Elitloppet med jänkaren hela tiden och den här gången är det upp till bevis!
                   Däremot är spetschansen inte helt given då 2 Click Bait startar bredvid som förmodligen är betydligt mer snabbare iväg bakom bilen. 

                   3 Gareth Boko ska man se upp för den här gången och som alltid är Örjan Kihlström att se upp med sista biten som här kör 6 Brambling, som det inte riktigt stämde för på Vermo senast. 7 Seismic Wave gick bra bakom Hail Mary i sin årsdebut och med loppet i kroppen blir han jätteintressant, framförallt nu med Björn Goop som vunnit 5 av 6 starter med sjuåringen

                       V75-7

                       5 Epimetheus är den som givetvis höjer sig som förstahäst i avslutande Bronsdivisionen. Hingsten stoltserar med tre raka segrar och är i toppform för dagen.
                       9 Västerbo Pokerface
                       väntar man sig betydligt mer av nu med årsdebuten överstökad och spännande se att han nu testas med Magnus A Djuse.

                       4 Trumpie har börjar komma igång ordentligt och varit jättebra i sina tre starter den här säsongen för Daniel Wäjersten. Tredjehästen i loppet. 8 Borups Tornado är bortlottad härifrån även fast han har inställningen

                       Bästa spelbolaget för travodds

                       Bet365

                       Bäst
                       • Världens största spelsajt
                       • Egna fasta travodds
                       • Bra välkomsterbjudande
                       • Inget poolspel
                       Välkomstbonus
                       1250 SEK i spelkrediter
                       Hämta bonus Besök hemsidan

                       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                       Sammanfattning

                       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                       Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                       Läs hela recensionen

                       Fler aktuella travtips

                       Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

                       Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

                       V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

                       Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

                       V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips