TIDIGA V75: Finalpremiär på Solvalla!

Det är dags för årets första finaler från Solvalla och därtill även Margaretas Tidiga Unghästserie där fyraåringsloppet fick plats på V75! Här är tidiga kollen.

V75-1

Det blev seger i spårlotten för 2 Sweetman som från framspår och således ledningen är mycket svår att ta ner. Han kan givetvis vara tänkbart spikförslag i Silverdivisionens final.

5 Four Guys Dream är i absolut toppform och även 6 Eddy West som vann lätt senast och det är dessa två som utmanar ledaren, först och främst. 4 Upper Face är en ständig outsider och även fast 8 Baritone Artist är i sitt livs form bör det dessvärre bli svårt från spår 8. Det är väl främst om man streckar fem eller flera som han kan vara aktuell.

   V75-2

   Jägersro-ekipage kan inleda omgången och det kan fortsätta även här när Joakim Lövgren selar ut och kör stallets 4 Piemonte. Stallet håller femåringen väldigt högt och senast lekte valacken hem V86-loppet utan att ta i verkade det som. Klar förstahäst men det saknas inte motbud!

   1 No Limit Express gillar jag och efter två raka V75-andraplatser kan det vara tredje gången gillt den här gången. 10 Oskar of Sand var tapper tvåa senast och den här gången är han anmäld med jänkarvagn för första gången! 

   V75-3

   • Kul att det här loppet kom in på V75-kupongen som har med flera jättetalanger till fyraåringar. Räkna med sevärd tillställning!

   5 Vinci Nice har jag lyft fram flera gånger om och även spikat. Att singelstrecka honom i det här sällskapet är möjligen lite väl hårt, men det är spännande med att Örjan Kihlström sitter upp för första gången. 

   1 Ruger, 4 Ciak Bi och även så 2 Kee Keeper är tidiga emot och det ska bli intressant se hur 9 Icon Mearas står sig som varit oslagbar i enklare omgivningar uppe i norr. Han har däremot visat en ruggig styrka och vunnit enkelt och räkna med att han gör upp om det här med.

    V75-4

    3 It's A Girl har det verkligen lossnat för nu och det var häftigt att se henne på Mantorp senast. Lita på att det här är ett sto av skyhög kapacitet när allt fungerar och för mig är hon det främsta segerbudet i Diamantstoet. 
    Visst, 6 Vilja T.Y.C. från springspår lär vilja "säga sitt", men för mig är It's A Girl av annan kapacitet och det känns svårt att tuffingen 15 Quarcia ska kunna ta in de 40 meterna.

     Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

     V75-5

     Stall Nurmos är de som styr och ställer i Klass 1-finalen när de selar ut både 7 Amalencius B.B. och 12 Bitcoin'd Arc. Det är givetvis fördel förstnämnde beroende på utgångslägena, men Bitcoin'd Arc är ett kraftpaket som knappast ser sig slagen trots spår 12. Jag tycker ändå det talar väldigt mycket för Amalencius B.B. och håller honom som tänkbart spikförslag!

     För er som skräll-jagar i loppet är det 9 Art Brown man ska se upp för

     V75-6

     Det var givetvs trevligt att se 6 Disco Volante senast som jag för övrigt spikade! Han var tillbaka i sitt rätta jag igen och här är det läge för ledningen återigen. Därifrån är han tuff att ta ner och visst kan man tänkas gå rakt ut på honom, men stallkamraten 7 Milligan's School lär vilja ge det ett försök så klart och så även 10 Ble du Gers

     4 Hazard Boko var bra som trea senast och till skillnad från senast har han bättre utgångsläge den här gången. 1 Global Adventure är det likadant för och han är verkligen värd att se upp för. Sexåringen matchar dessa här alla dagar i veckan.

      V75-7

      4 Champ Lane är högkapabel för klassen och från det här utgångsläget vore det nästan överraskande om han inte vinner. Så pass bra är han!

      3 Arch Lane är i ljusa stunder nästan minst lika bra som Champ Lane och nu när han äntligen fått ett bra utgångsläge med jänkarvagnen kan Daniel Wäjersten välja att ladda iväg och försöka leda loppet. 
      2 Anchor Man
      gjorde verkligen vad han kunde senast på Färjestad och är mångas nästagångare ett par gånger om nu. 5 Kimi di Quattro håller Markus B Svedberg högt och besöker Solvalla nu med två raka segrar.

      Tidiga DD-förslaget:

      1. 6 Disco Volante
      2. 4 Champ Lane

      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

      Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

      Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

      Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

      Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

      V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips