TIDIGA V75: Finaldags på Solvalla!

Vi har en finfin lördag att vänta oss när det är V75-finaler på Solvalla. Här är tidiga kollen på omgången!

 • Travstugans alla andelar hittar ni här!

V75-1

Låt gå att hon fick bakspåret, men nog är det så att 10 Honey Mearas är av minst en klass över sina konkurrenter i Stoeliten.
Insatsen senast var otrolig i Gulddivisionen(!) på Jägersro och det ska mycket till för hon ska förlora Stoeliten.

Daniel Wäjersten har främsta konkurrenten i 4 Fifty Cent Piece följt av 2 Hoboken Am med lopp i kroppen och 5 Racing Brodda.

       V75-2

       10 Con Crowe vann lekande lätt på Jägers och körs åter av Stefan Persson. Kapacitesmässigt bästa hästen i fältet.

       4 Neon Bank har onekligen utvecklats enormt under hösten och insatserna fyraåringen stått för gör honom mycket intressant  i Klass 2-finalen.

       5 Match'Em höll jag en tumme för i hans start senast och insatsen som tvåa var väldigt bra. Denna gången körs han av Björn Goop och jag måste ha med honom!

       12 Il Forte är ju en häst som verkligen fångat uppmärksamheten den här säsongen. Dock väldigt spårtorsk härifrån...

        V75-3

        Det sket sig verkligen för 5 Brother Bill senast där Magnus A Djuse inte riktigt kom in i matchen med sexåringen. Nu är det perfekt läge bakom bilen igen och då är han så klart svårslagen - inte minst när främsta konkurrenterna har bakspår.
        9 Unico Broline är som alltid mycket spännande bakom och jag imponeras av inställningen från hans sida. Känns som den som är emot Brother Bill. 

        12 Oscar L.A. är annan med urstark inställning men härifrån kommer det krävas en toppinsats.

        V75-4

        Stall Nurmos har med två urstarka ston i Diamantstoets final. 13 Ivanka Amok har senaste tiden varit obarmhärtig mot konkurrenterna och krossat allt. Den här gången är det lite annan uppgift än tidigare för henne, men med tanke på hur hon presterat är hon ändå en möjlig spik - i ett lopp som annars kräver flera streck.

        Stallkamraten 9 Miss Imperatrice stred tappert som tvåa senast och ska räknas tidigt här igen så klart. 1 Mellby Ivy Siktar på att leda det här länge, men 6 Benita Winner kommer ha samma taktik där framme. Öppnar upp för Ivanka Amok till slut?

            Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

            V75-5

            Först och främst; Riktigt kul att italienske Antonio di Nardo åker upp och kör 9 Charliebrown Effe.
            Han åker knappast upp för att gå på julmarknad utan här ska det köras. Det bör även vara fyraåringens sista start den här säsongen och det kommer knappast sparas på något krut!

            11 Amalencius B.B. är den för mig som är förstahästen i Silverdivisionens final och på framspåret är det främst 6 Santos de Castella men varning utfärdas till 2 Falcon Eye. Femåringen gick väldigt bra som fyra i Müllers Memorial senast och denna gången aviseras det jänkarvagn på!

                    V75-6

                    Connie Luguaer reser upp till Solvalla och kör sin toppstjärna 1 Hidalgo Heldia. När denne femåringen är i ordning är han alldeles för bra för Bronsdivisionen!

                    9 Aragorn As är minst lika högkapabel och räds varken motståndet eller bakspåret. Tål att göra grovjobbet och är i absolut toppform för dagen! 

                    7 Hannibal Face är tredjehästen följt av 10 Versace Face

                     V75-7

                     En väldigt rolig avslutning med Klass 1-finalen där stall Wäjersten är aktuella med två startare i form av 1 Declan (äntligen vettigt spår!) och även 11 Marlon Boko. Mellan de två är det givetvis Declan som känns hetare.

                     2 John King Boko trivs bra med Magnus A Djuse och även fast förra insatsen inte blev vad man hoppades på så ska han vara aktuell här! 4 Pure Muscle vann lekande lätt senast och treåringen verkar vara något alldeles extra.
                     3 Imperatur Am
                     vann mycket säkert på Bjerke senast och är en högkapabel fyraåring. Duger mer än väl i detta fältet.

                     Bästa spelbolaget för travodds

                     Bet365

                     • Världens största spelsajt
                     • Egna fasta travodds
                     • Bra välkomsterbjudande
                     • Inget poolspel
                     Välkomstbonus
                     1250 SEK i spelkrediter
                     Hämta bonus Besök hemsidan

                     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                     Sammanfattning

                     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                     Läs hela recensionen

                     Fler aktuella travtips

                     V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

                     Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

                     Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

                     Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

                     Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

                     Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

                     V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

                     Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

                     Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips