TIDIGA V75: Finaldag på Eskilstuna

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!
Örjan Kihlström har två starka vinstchanser i Amalencius B.B. och Pure Atlas!

V75-1

5 Born To Run har inlett Sverige-karriären med två lysande segrar och när läget återigen blivit perfekt bakom bilen så känns femåringen mycket svårslagen.

3 L.A. Boko är min första utmanare till Born To Run som var jättebra på Boden senast och spåret bakom bilen går verkligen inte att klaga på.

Det som även kan öppna upp och göra det till ett lopp är att 4 Broadway Sun har spår invändigt om Born To Run och jag tror knappast att Rikard N Skoglund känner sig slagen från det här läget. 1 Erv Zet känns spännande med jänkarvagnsdebut
6 Mellby Joker satt sist i kön i Ina Scots Ära senast och flög fram över upploppet till tredjeplatsen. 

     V75-2

     • Många med toppform för dagen!

     1 Firefoot övertygade verkligen på Östersund senast och är i toppform! Han planeras tävla barfota runt om för första gången och taktiken är att leda runt om.
     2 Agassi Broline
     är tidigt framme och ska utmana om frontpositionen. Han var jättebra på Åmål senast!

     3 Farfar's Dream är i än bättre dagsform och har stolserat med tre raka segrar inför det här. Ulf Stenströmer har med både 6 Django Silver och 7 Calamari som båda är tidiga i segersurret!

         V75-3

         3 Eireann har framförallt visat en rejäl styrka vid sina fina prestationer och hon är den jag håller som knapp förstahäst i E3-finalen för stona.
         För den djärva kan hon rent av vara spikförlag!? 4 Holly Go Lightly var strålande i uttagningarna och känns som första utmanaren. För mig sticker dessa två ut något i denna finalen

         Tredjehästen är 1 Dorothea Mil
         Noterbart är att Matthieu Abrivard är på plats och kör 6 Dea Grif.

               V75-4

               11 Amalencius B.B. var precis så där bra som han kan vara när han 18 juni besökte Boden och lekte med motståndet. 
               Bakspår i Silverfinalen är sällan enkel uppgift och det är flera bra emot. Han är ändå den som höjer sig med tanke på hur oerhört bra han var senast. Spikförslag!

               5 Gardner Shaw gör sig redo att utmana och man ska inte glömma bort 10 Henry Flyer Sisu som många snackade upp senast. Kan få den perfekta resan härifrån. 4 Sam The Man siktar på att fronta och stanna där hela vägen in i mål.

                    V75-5

                    3 Borups Tornado har jag frånsett senaste V75-starten under Elitloppshelgen haft som spik på V75 och äntligen fick han lite flax i spårlotten den här gången. Jag fastnade tidigt för honom här igen när han fått det här perfekta läget och jag tror han kan leda väldigt länge!

                    9 Hipster Am kommer flyga över sista halvvarvet och körs åter av Björn Goop. Min främsta bakom Borups Tornado.
                    1 Epimetheus
                    siktas springa barfota runt om vilket han inte gjort sedan finalen i SprinterMästaren förra året. Däremot inte snabb nog att försvara innerspåret. 6 L.L.Royal kommer köras offensivt från start direkt och är i stark dagsform med tre raka segrar.

                        V75-6

                        • Min etta i E3-finalen för hingstar/valacker!

                        5 Pure Atlas är garanterat en kommande stjärna och en treåring jag verkligen imponerats av. Jag spikade honom i uttagningen där han även visade klassen han besitter. Nu siktas han mot barfotadebut i E3-finalen och för mig är han ettan i loppet!

                        2 Corazon Combo är givetvis en topp även han, och som nu vunnit 12 av 12 starter. En del påstod möjligen att han inte var bra senast, men för mig gjorde han inte mer än han behövde. Precis sådant som utmärker en stjärna. Givna första utmanaren, så klart

                             V75-7

                             • Ett mycket spelvänligt och även sportsligt sevärt i avslutande stayerloppet!

                             14 Selected News blir jättespännande se över stayerdistans igen. Han var riktigt bra i Harpers näst senast som tvåa och kommer visa upp sig för hemmapubliken i bästa slag här. Knappa ettan för mig!
                             13 Milliondollarrhyme
                             var positiv i Jämtlands Stora Pris som tvåa och får en perfekt resa den här gången för att slippa göra jobbet.

                             Flera av starthästarna är tillräckligt starka och bra för att tampas mot tilläggshästarna, framförallt är det 3 Hefner Am och 4 Dream Creation man ska ha ögonen på.

                             Bästa spelbolaget för travodds

                             Bet365

                             Bäst
                             • Världens största spelsajt
                             • Egna fasta travodds
                             • Bra välkomsterbjudande
                             • Inget poolspel
                             Välkomstbonus
                             1250 SEK i spelkrediter
                             Hämta bonus Besök hemsidan

                             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                             Sammanfattning

                             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                             Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                             Läs hela recensionen

                             Fler aktuella travtips

                             Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

                             Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

                             Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

                             Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

                             Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

                             En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips