TIDIGA V75: Derbyvinnaren vinner direkt?

Kalmar står som V75-värd kommmande lördag och i Gulddivisionen välkomnar vi tillbaka derbyvinnaren Who's Who. Stjärnan står inför en vettig uppgift direkt i årsdebuten.

V75-1

3 Strong Heartbeat har kommit tillbaka efter sitt långa uppehåll och tagit två mycket starka segrar. Liksom senast körs han här av Örjan Kihlström och ekipaget kommer bli mycket stor favorit. Distansen talar till sexåringens fördel och en frisk Strong Heartbeat blir väldigt svårslagen!

4 Anchor Man ska först och främst sköta utgångsläget i volten men är given bakom och som haft en fin form den här säsongen. Till den här starten siktas han springa barfota runt om. Annan som gynnas av att få springa barfota igen är 5 Bransbys Juke Box
Noterbart är att 9 Ottilia Fri gick jättebra senast i V75-final och står perfekt inne i det här Bronsloppet.

   V75-2

   Stall Båth reser ner till Kalmar och gör det bland annat med 3 High Line Pellini. Fyraåringen årsdebuterade senast där han enkelt tog hand om ledningen och vann mycket enkelt. Det är loppets främsta segerbud!

   7 Denarius har givetvis inte läget till sin fördel men är väldigt startsnabb och siktas tävla i jänkarvagn den här gången. 1 Puycheric Wine har vunnit alla sina tre starter den här säsongen och är förmodligen den med hetast dagsform. 4 Mamaneedshismoney är säkerligen siktas hitåt på hemmabanan och står perfekt inne i loppet på pengen. Ska tas på allvar med det här toppenläget bakom bilen.

    V75-3

    Vi välkomnar tillbaka 2 Who's Who som varit ifrån sedan augusti månad. Utgångsläget i comebacken blev alldeles perfekt och visst tror jag han blir att räkna med direkt. Det är även högst fördelaktigt för Maharajah-sonen att han fått något banjobb inne på Solvalla och således fått några slags "lopp i kroppen". Han brukar även gå bra efter vila så det är befogat att hålla honom som favorit trots långa frånvaron.

    1 Ubiquarian Face tog efterlängtad seger senast och blir spännande från innerspåret. 3 Holy Water slog till i lördags och visade fin form. Trots det har jag ändå svårt se honom som vinnare den här gången. 4 Staro Leonardo har visat fin form och inställning hela våren och ska bli intressant att se hur han står sig mot Who's Who.
    6 Click Bait
    är en Elitloppskandidat i sina ljusa stunder och jag skulle tro att Magnus A Djuse laddar för ledning när bilen släpper fältet. Click Bait ses som främsta konkurrenten till förstahästen.

    Skrällen i V75-4 får springa barfota runt om för första gången!

      V75-4

      7 Tour Eiffel är i sitt livs form just nu och stoet har imponerat på slutet. Den här gången är uppgiften däremot något helt annan och hon känns sårbar att luta sig mot trots dagsformen och att hon står bra inne i loppet. 
      3 Cigars Eagle Owl lyfter jag fram som tidig skräll i loppet och som nu siktas springa barfota runt om för första gången! Stoet är mycket tidig på min lapp! 

      5 Laferrari Dimanche körs åter av Örjan Kihlström som slutade tvåa på V75 tillsammans näst senast. Kan ekipaget pricka starten perfekt är det inte omöjligt att de leder det här länge.
      En kul joker i sammanhanget är 9 Cheri Cheri Lady som varit jättebra i tre raka segrar och gick strålande som tvåa på Solvalla senast. Det är en tung uppgift för stoet den här gången, men vid gardering ett måstestreck.

      Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

      V75-5

      7 Sweetman är tillbaka efter lite sämre blodvärden vilket inte minst visade sig i starten på Solvalla senast. Spår längre in mot vingen hade sannolikt betytt toppchans men från spår 7 kan det mycket väl häxa. Jag tror sexåringen är en favorit i fara.
      4 A Good Point
      är stallkamrat och även en utmanare till Sweetman som har perfekt utgångsläge att ladda iväg.

      Lita på att 1 Hollywood Story vill ha sitt att säga i loppet från perfekta innerspåret och nu har femåringen fått två lopp i kroppen. Mycket tidigt segerbud den här gången! Noterbart i övrigt från loppet är att 3 Fire n'Fury regidebuterar för Johan Svensson. 9 Sandsjöns Enzo är mycket gynnad av att tävla barfota runt om!

       V75-6

       Mika Forss kör åter 5 Donna och tidigt tog hand om ledningen på V75 senast och vann. Klarar stoet av utgångsläget blir hon åter att räkna med som starkt segerbud. 4 Jeopardy tog en enkel seger hemma på Jägers senast och känns tidig för min del. Stallkamraten 12 Devs Daffodil är en härdad och stark dam som kommer runda många ute i spåren.

       Hemmahästen 1 Dream of Money är Hans Crebas säkerligen laddad med när det vankas V75 från perfekt läge. Stoet gick bra som trea senast och är på väg upp i form igen. 14 Activated är förmodligen den mest härdade i sällskapet och ska tas på allvar om hon slipper alltför mycket trafikproblem.

        V75-7

         Stall Admir Zukanovic tog en imponerande seger i lördags och kan redan här göra det igen; nu med 2 Boston Trio.
         Femåringen fick en perfekt löpning senast där femåringen fick avsluta vasst över upploppsrakan. Kim Eriksson kommer givetvis ladda vad som går härifrån och Boston Trio kan leda hela vägen runt om.

         5 Icon Mearas sjabblade bort sig i lördags och tar omtag här. Han kommer säkert bli mindre betrodd den här gången, så se upp!

         Bästa spelbolaget för travodds

         Bet365

         Bäst
         • Världens största spelsajt
         • Egna fasta travodds
         • Bra välkomsterbjudande
         • Inget poolspel
         Välkomstbonus
         1250 SEK i spelkrediter
         Hämta bonus Besök hemsidan

         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

         Sammanfattning

         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

         Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

         Läs hela recensionen

         Fler aktuella travtips

         Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

         Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

         Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

         Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

         Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips