TIDIGA V75: Derbyvinnaren är guldlösningen

Påskhelgens stora topp är givetvis söndagen med final av V75 Spring Race med multijackpot! I Guldklassen ska det tävlas om Paralympia-biljett och nog bör derbyvinnaren vara lösningen?

V75-1

 • Öppen klass 1-sätter fart på V75-dagen och kräver sina streck!

7 Velten Swarovski tror jag är redo för att prestera på topp och han går iväg från perfekt läge i volten. Erlend Rennesvik kommer vara rejält framåt med sexåringen!

2 Wingait Henke har åter hittat formen med två raka segrar, men jämfört med segerinsatserna körs han i vanlig sulky. 5 No Doubt årsdebuterade i fredags och gjorde det genom en rejäl insats. Tuggade på utvändigt ledaren och kopplade greppet sista biten. Stark årsdebut som för fram honom här!

    V75-2

    • Följetongen går vidare...

    7 Cigars Eagle Owl är den tveklöst främsta följetongen för mig senaste månaderna. Jag verkligen vägrar ge mig kring stoet som jag är helt övertygad om vinner på V75 den här våren. Nu har hon åter ett perfekt läge i startvolten och jag tycker hon ska räknas mycket tidigt!

    1 Succession? Ja, det ser verkligen upplagt ut för henne att kunna bestämma det här loppet hela vägen. Två lopp i kroppen borde ha henne i toppform till den här starten.

    Från tilläggsvolten är det framförallt 14 Smaragd Norrgård som räknas tillsammans med 12 Madame of Djupmyra.

     V75-3

     6 Who's Who gjorden fullgod insats senast i finalerna och nu kan man åter kräva en bra insats från hans sida. Åttaåringen är den som höjer sig i Guldloppet och jag förväntar mig att han blir svårslagen i den här omgivningen!

     5 Born Unicorn sjabblade bort sig i starten men det var också årsdebut och han hade nog mycket energi i sig som behövde komma ut. Räknas tidigt bakom. 9 Spickleback Face har Daniel Wäjersten verkligen fått igång och lyckats få åttaåringen att höja sig. Är väl den främst som utmanar Who's Who.

        V75-4

        Jörgen Westholm är aktuell när V75 körs på hemmabanan och hans bästa chans för dagen är 3 L.W.Widde. Sjuåringen står helt perfekt till i startvolten och även fast respekten finns för ett par av konkurrenterna, så tycker jag ekipaget står inför en toppchans här! 

         Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

         V75-5

         • Två fyraåringslöften har båda utmanande lägen

         9 Nils Zonett tror jag verkligen kan bli något för framtiden och jag fastnar tidigt för honom i det här loppet och prickar Daniel Wäjersten starten från spår 9 så kan ekipage tidigt sitta i perfekt slagläge.
         Andra fyraåringen som är ett jättelöfte är 12 Ruger men som har ett läge som minst sagt utmanar honom...

         4 Brasco Brodde är anmäld med jänkarvagn för första gången från ett lysande läge och räknas tidigt från framspåret. 

         V75-6

         3 Strong Heartbeat är en riktig tuffing som är av annan kapacitet än Bronsdivisionen och jag tror mycket på honom här. 
         4 Epimetheus
         behövde inget lopp i kroppen och vann direkt i årsdebuten. 

         8 Borups Tornado har jag spikat hans två senaste starter där han varit bländande. Nu är det däremot blytungt läge här, men självfallet är han för mig tidigt bud ändå.

            V75-7

            6 Unico Broline har ännu så länge varit årets främsta utropstecken och han svarade även senast för en femstjärnig insats som tvåa bakom 12 Phoenix Photo. Nu är sexåringen spårvinnaren här och är han bara närheten av så bra som han varit på slutet så är det vinnaren i Silverdivisionen.

            Phoenix Photo kommer gå ett starkt slutvarv igen och ses som främsta motståndaren trots utgångsläget. 8 Cicero T.G. är en högkapabel femåring som vann direkt i årsdebuten senast, men läget... 7 Eddy West är näst på tur.

            Bästa spelbolaget för travodds

            Bet365

            Bäst
            • Världens största spelsajt
            • Egna fasta travodds
            • Bra välkomsterbjudande
            • Inget poolspel
            Välkomstbonus
            1250 SEK i spelkrediter
            Hämta bonus Besök hemsidan

            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

            Sammanfattning

            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

            Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

            Läs hela recensionen

            Fler aktuella travtips

            Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

            Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

            Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

            Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

            Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips