TIDIGA V75: Derbykvalkvällen på Jägersro

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!
Här är en tidig koll över V75-omgången.

V75-1

Ja, men det är väl kanske lika bra att 2 Francesco Zet fick det läget han fick. Han kommer givetvis gå till finalen oavsett vad spåret än blivit. Han kommer styra och ställa det här hela vägen.

Det mest spännande är istället vem som tar andraplatsen bakom!
8 Decathlon, halvbror till Calgary Games, ska bli jättespännande att se och som är anmäld barfota runt om för första gången.

      V75-2

      Det var en herioisk 1 Iznogoud Am i Sprintermästaren och insatsen senast på Solvalla var väl klart godkänt när han från andra par utvändigt lade sig utvändigt ledaren sista halvvarvet och slutade tvåa. Normalt vinner han väl det här, men man ska inte nonchalera de bakom!

      2 Con Crowe blir väldigt intressant från spåret bredvid och som är i riktigt bra form just nu. 7 Ikaros Sisu gillar jag och som vid bra dagar mycket väl kan utmana.

           V75-3

           Guldtanden förstör segersviten?

           4 Imperatur Am har gjort en toppensäsong och stoltserar med fem raka segrar. Han ska bli väldigt kul att se på Jägers och visst räknas han med stor segerchans!

           Åke Lindblom kommer ladda vad som går med 5 Power Doc som verkligen överraskat på mig i år. Nog kommer Guldtanden ge ett försök att bryta segersviten för Gundersen-hästen.
           1 Global Concept återkommer efter varit från sedan "Maggan-segern" i 4 maj. 
           Trots sitt halvdana läge tror jag även att 8 Mellby Joker kan vara aktuell. 

                 V75-4

                 Det är närmast självklart att stall Nurmos besöker derbyuttagningarna med obesegrade. 
                 Här visar han upp den ena!

                 10 Miss Imperatrice gör sin sjätte start här och är ännu obesegrar. Stoet är den här gången även anmäld barfota runt om för första gången. Lita på tidigt avancemang från Kontio - klar förstahäst.

                 8 A Perfect Face är en tapper tuffing och även fast hon nu får på sig skorna runt om igen så har jag respekt för henne - hon är främsta anledningen till att eventuell gardering på Miss Imperatrice är att rekommendera. 2 Kashmir River var det bara att glömma med i StoChampionatet. Här har hon läget med sig och visst kan hon strida emot.

                      V75-5

                      Det loppet som kan bjuda på överraskningen!?

                      Pasi Aikio firade derbyseger med Who's Who och här selas han ut 1 Izor Sisu. De dagar fyraåringen verkligen fungerar är han högkapabel.

                      3 Rampant, frånsett senast, har äntligen fått det att lossna på allvar och 4 Dowhatyoudodowell är van vid att tampas mot de allra värsta kulltopparna. 
                      6 Ninepoints Lasse är bland de mer ovissa i fältet som gör sin första start sedan april. Han gjorde ett par topplopp som treåring och Björn Goop känner väl till honom. 7 Braddock är bland loppets starkaste. 11 Donizetti var även han vass som treåring, men årets säsong har varit ett stort frågetecken. Får på sig jänkarvagnen nu igen. 

                           V75-6

                           Stall Nurmos andra obesegrade bidrag för kvällen är 7 Lulius Boko

                           Intrycket har ju verkligen varit ruggigt på honom och han har varit totalt omöjlig att besegra. Han ska ses med stor segerchans igen, men visst är detta den tuffaste konkurrensen han ställs mot nu!

                           2 Aquarius Face hoppas jag vi får se något liknande med som vid segern på Bjerke för tre starter sedan. Oron ligger givetvis att han ska sköta sig...! 

                           10 Sourire Frö har jag underskattat under flera av hans starter i år. Han är verkligen att ta på allvar. 8 Run n'Cola vann plättlätt på V75 senast och där jag spikade. Nu är läget och motståndet något tuffare - får sikta in sig på andraplatsen...

                                 V75-7

                                 Bakom Francesco Zet håller jag personligen 3 Kentucky River väldigt högt och när han nu dessutom fick ett perfekt läge så förväntar jag mig en femstjärnig insats. 
                                 Levererar han på det sättet han kan så vinner han det här loppet.

                                 4 Mister Invictus var jättebra som treåring men i år har han varit mycket svag - inte minst senast. 8 Akilles Face har en ruggig inställning de dagar han vill sköta sig. 
                                 Främste konkurrenten till Kentucky River tror jag 9 Kövras Joker är.

                                 Bästa spelbolaget för travodds

                                 Bet365

                                 • Världens största spelsajt
                                 • Egna fasta travodds
                                 • Bra välkomsterbjudande
                                 • Inget poolspel
                                 Välkomstbonus
                                 1250 SEK i spelkrediter
                                 Hämta bonus Besök hemsidan

                                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                 Sammanfattning

                                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                 Läs hela recensionen

                                 Fler aktuella travtips

                                 Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                                 Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                                 Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                                 Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                                 Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips