TIDIGA V75: Dags för tvååringsdramatik

V75 far ner till söder, Malmö och Jägersro på lördag. Dramatiskt öppen Svensk Uppfödningslöpning är höjdpunkten och vi inleder med intressant tre- och fyraåringskamp!

 • Travstugans alla andelar hittar ni här!

V75-1

Christoffer Eriksson har en stark segerchans i form av egentränande 2 Longgone River. Treåringen var uppe på Solvalla där han var klart godkänd. Han hålles högt av stallet och ska ses med segerchans!
5 Jimbaran Zon
var alldeles för pigg senast och sjabblade bort sig innan loppet startade. Han är opålitlig men felfritt en av de bättre i detta loppet.

11 Lorenzo Boko har verkligen fått det att lossna och är i absolut toppform.

       V75-2

       • Klass 2-loppet ser riktigt rivigt ut och innehåller flera lovande tre- och fyraåringar!

       7 Dubai Kronos är hästen att slå i loppet från springspåret men lita på mothugg direkt från 6 Dynamite Sensation
       9 Laban Lagö
       är i toppform för dagen men har oftast varit beroende av tidig tätkänning. Intressant hur han hanterar det här läget. 12 Afish gick jättebra i comebacken senast och även fast spåret är stentufft så ska man räkna med den här kapable fyraåringen.

       V75-3

       4 Four Guys Dream behövde så klart loppet senast på Halmstad och för en gång skull har han den här gången lottats till perfekt läge bakom bilen. 
       9 Laradja Vrijthout
       har för en gång skull ett bakspår efter flera starter på innerspåret. Jag tycker han fortsatt ska räknas i den här klassen och är motbudet till Four Guys Dream.

       Bakom dessa två är 1 Red Bar en jag tycker känns intressant. Dels står nioåringen riktigt bra inne i Silverklassen och nu ska han dessutom få springa utan skor på hovarna!

       V75-4

       Det är en riktigt fin upplaga av Svensk Uppfödningslöpning och förstahästen i loppet är 3 Fiftyfour.
       Jag tror detta kan vara en kommande stjärna och i ett fält där man behöver en hel del streck så kan han mycket väl vara en chansspik i loppet!

           Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

           V75-5

           • Klass 1-loppet blir rena rama fartfesten och jag tror det blir en kamp hela vägen runt ovalen.

           2 Halo Am såg verkligen laddad ut senast på Jägers när han med Örjan Kihlström fick en alldeles perfekt resa. Hästen såg helt tankad ut när han gick ut i spåren över upploppet men sjabblade där bort sig. Omtag nu med Erwin Bot och den som ska räknas främst.
           3 X.Tour
           gjorde vad han kunde på Bjerke och är väldigt gynnad av framspåret här. Jokern i loppet är 5 Heartbeat Julie som är i riktigt läcker form för dagen och nu sitter Magnus A Djuse upp!

                  V75-6

                  Peter Ingves kör ut med optimism här och jag har svårt att se hur han ska bomma starten med 6 Candlewick. Når ekipaget ledningen blir det väldigt svårt för övriga.... Ledning runt om? Ja, förmodligen!

                  Bakom är det evigt tappra 10 Palmyra som jag har respekt för, men även 4 Mellby Jingle och 5 Miking är två jag vill nämna i outsider-kolumnen...

                   V75-7

                   Avslutningen körs över 2 640 meter och det är himla tur det är just den distansen för 12 Under Armour.
                   Detta gör att han kommer ha gott om tid att komma in i matchen och fungerar han som han ska så ser jag honom som ett mycket starkt segerbud. 

                   Bästa spelbolaget för travodds

                   Bet365

                   • Världens största spelsajt
                   • Egna fasta travodds
                   • Bra välkomsterbjudande
                   • Inget poolspel
                   Välkomstbonus
                   1250 SEK i spelkrediter
                   Hämta bonus Besök hemsidan

                   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                   Sammanfattning

                   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                   Läs hela recensionen

                   Fler aktuella travtips

                   Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

                   Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

                   Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

                   V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

                   I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips