TIDIGA V75: Dags för norrlandsturné!

Dags för Norrlandsturné i helgerna två. Den här helgen är det Östersund med Jämtlands Stora Pris som bjuder på showen och vi fick en fin klass på hela V75-omgången!

V75-1

5 Amornero Roc fick tuff press mot sig på Vermo senast och tröttnade i ledarpositionen in över upploppet. Han lär ha gått fram med det loppet i kroppen och kommer göra allt för att ta hand om ledningen här. Över kort distans är det klar fördel för sexåringen!

7 Gardner Shaw har dels vingligt läge och hade hellre sett längre distans. Härifrån bör han placeras i kön i andraspår och sedan tuffa på sista 7-800 meterna i spåren. Kan växla ner många till slut och tas på allvar.

1 Even's Cool Boy är anmäld barfota fram för första gången och får en perfekt resa härifrån. Intressant outsider. 3 Global Bookmaker gick i mål med mycket sparat senast och gått bra över kort distans förr. 

10 Swagger vet vi om vilken klass han har i sig, men det är klar nackdel med bakspåret. 12 Cab Lane är en riktig topphäst i den här klassen och visst har han styrka nog att kunna utmana härifrån ändå, men känns långsökt att han når fram?

     V75-2

     3 L.Q.Widde förlorade som storfavorit senast men gick ändå topptid och han har gått framåt rejält med den insatsen i kroppen. Han blir sannolikt svår att nå fram till på startvolten!

     8 Ulvsåsen gick en ruggig slutrunda senast och med det innanför västen är han redo att gå riktigt fort här med. Det är dock lite tuffare uppgift den här gången, men man ska aldrig räkna bort honom. 14 B.W.Rune är väl fartmässigt loppets bästa häst men ska samtidigt jobba in dubbla tillägget på L.Q.Widde.

     Kallblodsloppet skräll kan vara 9 Norrlands Scott från springspåret med Björn Goop. Tioåringen står riktigt bra till på mellanvolten.

         V75-3

         5 Born To Run blev hängandes i tredjespår under första varvet i sin Sverige-debut senast, men kunde till slut köras framåt mot ledningen. Därifrån var femåringen sedan överlägsen. Står perfekt till i klassen här och nu körs han barfota runt om (skor bak senast). Vid ledning kommer han gå en väldigt snabb tid.

         2 Capital Gain C.C. kommer försöka ladda även han, men tveksamt att Oskar Kylin Blom lyckas hålla ut Born To Run. 4 L.L.Labero har behövt sina starter i kroppen och visade senast att formen är på topp nu. 

              V75-4

              3 Bentley Gar verkar stormtrivas i Sverige och hos Timo Nurmos där hon inlett säsongen med två raka segrar. Stoet verkar vara av hög kapacitet och Andreas Lövdal är medveten om detta och kommer köra därefter. Svårslagen etta.

              4 Waka Waka visade stark inställning senast och är tidigt skrällbud, tillsammans med 5 Favourite Picture. 10 Best in Show As var bra i sin mini-comeback senast och är anmäld i jänkarvagn den här gången!

                  V75-5

                  9 Mercenary har visat väldigt hög klass i tre raka starter nu. Vid framspår hade han garanterat redan varit i mål - men i och med bakspåret kanske det här kan öppna upp sig?
                  2 640 meter är dock gynnsamt för hans del och detta ska vara favoriten i Klass 2.

                  6 Firefoot mycket intressant motbud som körs mot ledningen här och 1 Global Crusader är ett spännande löfte hos Henrik Svensson som får perfekt resa härifrån. 11 Timo Jutila sjabblade bort sig för första gången senast men hade före det fyra raka segrar på fyra starter.

                     V75-6

                     7 Mister Hercules har presterat på hög nivå i årets tre starter och med tanke på att han kan öppna bakom bilen tror jag Örjan Kihlström kör vad han kan och gärna tar positionen utvändigt ledaren. Kan bevaka fältet därifrån.

                     1 Click Bait föll ändå med flaggan i topp i Elitloppet och kommer ta hand om ledarpositionen här. 8 Selected News var väldigt bra i Harpers och körs av Björn Goop för första gången. Långsökt från spår 8 normalt sett, men femåringen är verkligen på g!
                     10 Vernissage Grif
                     har gått med skor bak i sina två senaste starter och får nu springa barfota runt om. Titelförsvararen i loppet.

                          V75-7

                          6 Devils Tongue var ute i sin tuffaste uppgift hitintills senast och gjorde det strålande bra. Sandra Eriksson ryggar startbilen och tar ledningen här, där fyraåringen är mycket svårslagen från. 

                          2 Parker med kombinationen barfota runt om och jänkarvagn är högintressant den här gången. Möter lite lättare omgivning den här gången och tas på allvar

                          Bästa spelbolaget för travodds

                          Bet365

                          Bäst
                          • Världens största spelsajt
                          • Egna fasta travodds
                          • Bra välkomsterbjudande
                          • Inget poolspel
                          Välkomstbonus
                          1250 SEK i spelkrediter
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

                          Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

                          Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

                          Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

                          Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

                          En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips