TIDIGA V75: Brons kan vara höjdaren!

V75 mot Åby vi vänder kommande lördag och det är som alltid en kul omgång vi har att se fram emot! Bland annat tror jag Bronsloppet blir en höjdare - här är tidiga V75-kollen:

V75-1

Ett rätt så lurigt Hennig Kraffts Minne inleder dagen där vi välkomnar 1 Global Brilliance och 5 Red Lady Express i deras årsdebuter. Även fast de är av hög klass så bör de behöva loppen i kroppen och är inte mer än garderingsstreck för mig. Red Lady Express testar även för övrigt kort distans för första gången!

Den tuffaste damen i fältet är tveklöst 6 Dear Friend som jag håller mycket högt och förväntar mig att hon segerstrider här. Sofia Aronssons hästar går bra just nu och 7 Vichy Grif ska tas på allvar och som nu rycker skorna runt om, vilket är stort plus för henne!
10 Carna Sensei
är möjligen den med bäst dagsform i fältet och tål att gå ute i spåren. Given att räkna med här, trots bakspåret.

   V75-2

   5 Borups Tornado fick aldrig riktigt till det senast och tar omtag här. Nu rycks skorna runt om och jag skulle även tro att jänkarvagnen testas den här gången. Det var nära senast men där Ulf Ohlsson valde den vanlig till slut. Nu när det vankas skoryck och fortsatt bra läge tycker jag sexåringen blir att räkna med. Min förstahäst i loppet!

   9 Lucifer Sam gillar jag i den här klassen och som senast tog ännu en seger. Han kommer ha perfekt slagläge härifrån och är tidig bakom.
   I övrigt, 1 Digital Indy är väldigt tidig bakom och som Stefan Persson sitter upp bakom för tredje starten i rad. 6 Rossi Garline har liksom Carna Sensei hittat toppformen.

    V75-3

    Visst förväntade man sig mer av 4 Disco Volante senast som ska kunna bättre än så. Nu tar nioåringen omtag här med toppläge över korta distansen och därtill springer han barfota runt om. Jag sitter kvar i Disco-båten och tror åter han kan leda det här länge!

    Flemming Jensen fick spår invändigt om med 3 Tycoon Conway Hall och skulle inte förvåna mig ifall han testar att tävla emot. 6 Hazard Boko har hittat en riktigt fin form vilket han inte minst visade senast på Solvalla. 
    5 Harran Boko
    årsdebuterar och står inför jätteintressant säsong! 7 Upstate Face är en ruggig tuffing som även han årsdebuterar.

    Blir det tokigt tempo där framme ska man se upp för 9 Stoletheshow som nu både rycker skorna och får Björn Goop i sulkyn.

    Bronsdivisionen kan vara höjdaren!

      V75-4

      14 Lisa Lisieiux gillar jag i det här loppet och stoet står både bra inne i loppet och ska bli högintressant med Gustav Johansson i sulkyn. Kan möjligen vara en kul chansspik i V75-jackpotten och jag tror den här starka sjuåringen blir att räkna med!

       9 Donna tar omtag här efter att ha galopperat bort sig i lördags. Nu blir det knappast någon laddning mot ledning från det här läget, men ett självklart segerbud  i Diamantstoet. Från startvolten är det främst 2 Gina Follo och 5 I'm All In som känns intressanta.

       Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

       V75-5

       • Riktigt jämn Bronsdivision som kan bli omgångens höjdare att se fram emot!

       6 Amalencius B.B. är jag övertygad om är en kommande Gulddivisionare och inlett året med två säkra V75-segrar. Han blev även Örjan Kihlströms val i loppet och får springa utan skor på hovarna den här gången. Jag håller honom högt i den här klassen och ser honom som klar förstahäst!

       12 Best ofdream Trio bjöd på uppvisning senast och nu är tyvärr läget tufft, men detta verkar vara en femåring av hög kapacitet! Detsamma gäller 11 Asteroid som dock årsdebuter här efter fyra månaders vila. 4 Bravo Sabotage är spårvinnaren så klart och försöker leda hela vägen...

       V75-6

       15 Nina Ginto har sett riktigt fin ut på slutet och blir åter att räkna med här. Hon är den med 11 Use Face och 13 Eight Hour som står ut lite i loppet! Bakom ska man givetvis lyfta fram 5 Love You Sweden som stoltserar med fyra raka segrar och löser det sig bara från spår 5 i volten lär Robert Bergh knappast smygköra...

       1 Sanibel har varit riktigt fin i sina två starter den här säsongen och från spår 1 i volten känns hon högintressant på startvolten! 7 Cala Mayor de B. rankar jag också högt upp i loppet och har perfekta utgångsläget för att vara tidigt framme.

        V75-7

        • Tunga segerbud i Silverdivision avslutar!

        10 Phoenix Photo och 11 Unico Broline fick båda bakspåret men är i fantastiska författningar båda två som jag tror är de två främsta segerbuden i avslutningen. Jag håller de högt i loppet och tror nån av dessa blir tunga att stå emot sista biten...

        5 Sweetman fick inte till det i lördags och laddar om häst istället och taktiken är given för Adrian Kolgjini så klart...! 9 Devs Daffodil tog en finfin spurtseger i lördags och ska givetvis vara tidig i garderingen om man streckar tre eller fler.

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

        Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

        Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

        Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

        Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

        Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

        En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips