TIDIGA V75: Bäddat för utdelning!

V75 avgörs kommande lördag på Östersund! Det är möjligen ingen hög klass, men spelmässigt!? Ja, det kunde inte bli bättre. Fulla fält och jämna lopp gör det bäddat för hög utdelning!

V75-1

 • 'Sanitys lopp' inleder tävlingsdagen och passande nog har Malin Löfgren starthäst med i form av 1 No Lane! Nioåringen är däremot inte segeraktuell.

7 Chestnut Bojje gick utvändigt om Champ Lane senast men tröttnade in över upploppet. Han räknas tidigt den här gången men spår fyra i volten är knappast ett plus. 8 Axl Brown är bra i ordning och resultatraden på honom är missvisande. Se upp, säger jag!

13 Donners Am har visat toppform under vintern och går väldigt bra över längre distanser. Noterbart är att från tredjevolten inte står med 40 meters tillägg utan 60!

  V75-2

  5 Rulle Roc är inne i en intressant utveckling och jämfört med uppgiften senast är det lite lämpligare den här gången och för mig är femåringen den att slå här.

  Bollnäs-tränaren Magnus Träff står i centrum i Klass 2-loppet med både 2 Cornerstone och 7 Gladiator Mearas som båda är tidiga här. Gladiator Mearas är den som främst fångar intresse av de två från springspåret.
  10 Prometheus visade hög klass i somras och har nu fått två lopp i kroppen efter långt uppehåll. Jag tror Benny Christensen har sexåringen i ordning nu igen.

  V75-3

  • Timo Nurmos selade ut Bitcoin'd Arc för två veckor sedan till enkel seger och följde sedan upp det med Amalencius B.B. i lördags. Två ruggiga comebacker - här kommer den tredje!

  8 Black And Quick har inte synts till sedan derbykval 24 augusti. Femåringen är alldeles för bra för Klass 1 och i ärlighetens namn finns det inga kraftpaket på framspåret. Jorma Kontio har sannolik en offensiv taktik i åtanke och Black And Quick kan vinna direkt.

  Det är inte minst bäddat för Black And Quick när 10 L.L.Labero fick bakspår och så även 9 Borea del Circeo - är där någon från framspåret som kan utmana så är det 5 Caprioso med två lopp i kroppen följt av 2 Västerboflashdance med jänkarvagnen!

  V75-4

  Oskar Kylin Blom har ett riktigt löfte i 4 Bäcklös Faron som hade uppvisning på V75 senast. Ekipaget är givetvis tidigt segerbud i Sven O Perssons Minne men motståndet är tuffare den här gången än senast!

  8 Alma Prins radar upp segrarna och har vunnit sex av sina sju senaste starter. Jomar Blekkan ska ta sig ut härifrån och sedan laddas det framåt. 11 Bellfaks har varit ruggigt fin under hösten in mot vintern och 14 Don Viking är inne i rejäl toppform med två raka segrar!

   Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

   V75-5

   1 Gooner närmar sig miljonen insprunget och räknas tidigt i Silverdivisionen. Spår 1 är lite ovisst men så sent som näst senast från samma läge kunde han hålla ut Van Gogh Z.S. så visst kan han öppna bra. Han blir hästen att slå här. 

   6 Phoenix Photo fick perfekt genomkörare förra veckan med löpning på innerspåret första varvet, lyckades komma ut i andraspår under slutvarvet och via tredjespår över upploppet avslutade han med en rejäl repa till andraplats.

   "V75-7: Toppform för dagen - men minus med bortabana!?"

   V75-6

   1 Vilja T.Y.C. var ute på djupt vatten senast och var därför väldigt bra som orkade med tredjeplatsen. Lite bättre läge i volten den här gången och istället för 2 640 meter är det 2 140 meter den här gången. Klart plus - men tilläggshästarna står väldigt bra till!
   Stallkamraten 15 Lyckans Cash är betydligt tuffare och mer härdad. Min knappa förstahäst och möjlig spik i ett annars streckkrävande lopp. 

   Bakom förstarankande Lyckans Cash är det sedan 9 Juliana Rags, 14 Kia Ora och 13 Super Sarah. Diamantstoets stora överraskning kan vara 11 Digital Literacy.

    V75-7

    1 Dollar Doc med lopp i kroppen och äntligen ett perfekt läge är tidig i avslutningen och framförallt står femåringen perfekt inne i Bronsdivisionen. Jag är övertygad om att Jörgen S Eriksson har höga krav på femåringen den här gången.

    Visst är 2 Huddlestone ett mycket tidigt segerbud som är i toppform för dagen. Hans minus? Tveklöst att han ska ut på resa. Av hans åtta segrar i karriären har sju av dessa tagits på hemmabanan Bergsåker. Senast han vann på bortabana var 5 april 2019!

    9 Jacoby Keeper och 10 G.K.Justus är de från bakspåret som räknas först och främst och överraskningen i loppet kan vara 5 Iceland Radio.

    Tidiga DD-förslaget:

    1. 15 Lyckans Cash
    2. 1, 2, 5, 9, 10

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

    V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips