TIDIGA V75: Årets bästa omgång!?

Det är minst sagt en högklassig lördag som står framför oss från Solvalla på lördag. Kriteriet och Oaks förgyller samt V75-finaler och framförallt STL Open!
Årets bästa omgång? Ja, det kan mycket väl vara så!

 • Travstugans andelar hittar ni som alltid här!

V75-1

Rejäl fördel för 5 Born To Run efter spårlotten. Han löste uppgiften strålande senast och där inte ens spår 12 kunde stoppa honom. Gul kusk sitter upp den här gången och visst är femåringen svårstoppad och klar etta på ranken.

7 Charliebrown Effe avancerade fram efter en bit senast och kunde med varvet kvar överta ledningen. Han höll emot starkt där, men tussarna drogs tidigt innan upploppet och där var knappast mycket sparat efter målgången - men han är ju av hög klass den här herren för Bronsklassen och ska väl alltid vara och räkna med....
I samma lopp som Charliebrown Effe senast startade 3 Under Armour som gick en riktigt bra avslutning. Just den starten tror jag gör mycket med honom till den här gången!

1 Santos de Castella har god chans att försvara innerspåret men kommer få tidigt mothugg av framförallt 2 Lord Horse och 4 King of Everything - men ingen vågar väl tampas mot Born To Run till slut.

      V75-2

      Jag är ju svag för 6 Father Simon som under sommaren och nu in mot hösten charmat mig. Han är verkligen inne i en ruggig utveckling i sitt tävlande och jag tror väldigt mycket på honom i detta Klass 2-fältet, som kommer bli en jämnstreckad historia!

      2 Fat Rabbit pallade för favorittrycket senast och fick aldrig något gratis i loppet. Från utvändigt ledaren kopplade han greppet om segern till slut sista biten och det var en stark insats. 
      Jag tror mycket på en duell mellan dessa två. - men alltid roligare ta ställning..!

      4 Roll Control är möjligen den startsnabba i fältet som från ledningen blir intressant att se.

           V75-3

           STL Open-finalen kan bli en spännande tillställning - är favoriten så stenklar!?

           4 Hail Mary blir självfallet den betrodda i STL Open och som senast kunde vinna rätt enkelt till slut. Just den starten i kroppen för även fram honom ytterligare och det är självfallet så att han är den att slå. 
           Han kommer bli klar favorit - men jag tror ändå han kommer få jobba för det. Några av konkurrenterna har varit fantastiska på slutet.

           Per Nordström gör givetvis försöket att rusa fram med 7 Önas Prince direkt trots läget. Insatsen på Jägers senast imponerade på mig! 6 Global Badman är farlig att räkna bort och som övertygat i högsta klassen direkt. 
           Stefan Melander har säkerligen segertankar med 3 Click Bait från utgångsläget.

           V75-4

           En kul Oaks-final och framförallt ska 2 Bonneville W.I. bli spännande med jänkarvagnen på. Ulf Ohlsson satt upp bakom en urstark fyraåring senast där hon stred ner ledaren över upploppet och visade prov på sin inställning. 

           1 Aurelia Express är minst lika given så klart och det var häftigt att se intrycket på 5 Kayla Westwood senast. 7 O'Mara Zon är framförallt sylvass bakom bilen och nog kommer Daniel Wäjersten ändå försöka strida sig fram tidigt.

                Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

                V75-5

                Efter spårlotten tror jag nog "risken" är stor att det inte blir så mycket match av det här.

                2 Viva La Vida Face är i sitt livs form just nu och från ledningen kommer han gå en riktigt snabb tid. Jag tror chansen är stor att han spårar runt om och ser honom som ett spikförslag för dagen!

                Främsta motbuden är de som startar bredvid i form av 3 Eagle In Disguise och 4 Ferox Brick

                     V75-6

                     Torbjörn Jansson är givetvis kaxig när han kör 1 Bedazzled Sox som man får säga är lite av kulltoppen bland dessa treåringarna. Hingsten har haft en lysande säsong och kommer göra upp om ännu en stor triumf här.

                     Örjan Kihlström valde 11 Xanthis Harvey som jag tror kommer tåla att gå ute i spåren under sista 1 200 meterna. Detsamma gäller 9 Mister Jupiter som radar upp segrarna. 3 Following ska springa barfota runt om igen som vid näst senast och stormtrivs med Björn Goop. 

                     V75-7

                     Alltid lika kul med långlopp som avslutar och Walter Lundbergs Memorial kommer bli riktigt sevärt!

                     13 Amalencius B.B. känns intressant för mig och det ska framförallt bli spännande se honom med Magnus A Djuse. Han var heroisk trea i Harpers tidigare i år så det här med långlopp kan han, minsann. Raden han har är inget vidare på slutet så klart, men jag tror han är rikigt i ordning inför det här...

                     ...annan som varit i ordning den här säsongen är 11 King Cole som minst sagt överraskat på mig. Ska dock ha i åtanke att uppgiften den här gången nog är det tuffaste han stått inför. 
                     Robert Bergh har med två på startvolten i form av egenkörde 1 Laredo Boko och även 4 Mellby Indigo. Sistnämnde återkom senast och vann direkt och radat upp segrarna. Testas nu med Björn Goop!
                     Jorma Kontio kör som vanligt 3 High On Pepper som var urstark i lördags.

                     15 Oracle Tile var tapper trea i Åby Stora Pris. Det känns dock som det blir halvtufft att nå fram härifrån...

                     Bästa spelbolaget för travodds

                     Bet365

                     • Världens största spelsajt
                     • Egna fasta travodds
                     • Bra välkomsterbjudande
                     • Inget poolspel
                     Välkomstbonus
                     1250 SEK i spelkrediter
                     Hämta bonus Besök hemsidan

                     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                     Sammanfattning

                     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                     Läs hela recensionen

                     Fler aktuella travtips

                     Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                     V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                     Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                     Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                     Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                     Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips