Vi firar med rom och Cola i långloppet » 4 juli | NiklasL -…

Vi firar med rom och Cola i långloppet

Dags för den klassiska Sprintermästaren i Halmstad, jag väljer dock att fokusera på långloppen - hur konstigt det än låter. 

Jag kommer förespråka platsspel på häst nr 8 Captain Morgan, den danska gästen. Denna häst har 2 raka segrar i just långlopp och avgjorde bla på ett grymt sätt när V75 gästade Norge för en månad sedan, även då samma distans som idag. 1 strykning passar utmärkt vilket innebär fin startposition. Barfota runt om ryktas det om och intressant kuskbyte med Wilhem Paal upp denna gång! Ser man sedan till tilläggsgränsen för att få stå på start i detta lopp så är den 600 lax, Captain Morgan har sprungit in 599 871 kr, alltså 129kr från att bli tvungen att starta från nästa volt, snacka om fin inmatchning! 

Motstånd saknas dock inte, däremot är bl.a. hårdingen Platon Face struken och jag tror det kommer avgöras bland dem på start. Det finns ingen längre bak med hårdheten att kliva runt ett helt fält och således tycker jag min spelidé är hyperintressant!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips