Världens bästa Erik styr på direkt. » 1 juni | NiklasL - Travstugan.se

Världens bästa Erik styr på direkt.

Omgångens stolopp ser på förhand väldigt svårlöst ut men när jag lusläst propparna samt ev loppscenariot och vägt in kuskarna så tycker jag mig ha hittat ett bra spel. 

jag väljer häst nr 6 Callmeawinner som står på innespår på 20 meters tillägg. Denna danska är en riktig hårdig som tål att göra en hel del själv. Pengamässigt står hon bra inne i loppet och Erik Adielsson som enligt mig är världens bästa kusk i voltstartslopp kommer se till att hon inte blir fastlåst. Moralen är de inte heller något fel på då hon kan visa upp 10 segrar på 24 starter. Från stallet låter man riktigt optimistiska och ser gärna att hon går i dödens! 

Jag är medveten om att de är väldigt bra kuskar på start, både Björn och Örjan som kan köra på klockan men deras hästar har inte alls samma rutin och hårdhet och således är de ett frågetecken. Lyckas bara Erik komma ut från start och styra på tidigt så tror jag de är topp hans!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips