• Hem
  • NiklasL
  • V86 Solvalla/Bergsåker 8/5. 6 raka utan galopp på hemmaplan, given spik!

V86 Solvalla/Bergsåker 8/5. 6 raka utan galopp på hemmaplan, given spik!

Hej på er!

Då var vi äntligen tillbaka till vardagen igen travmässigt och vi kan blicka tillbaka på en föregående vecka som var minst sagt hektisk. Finalen av V86 Spring days var förra onsdagen och det blev en snöplig sorti för egen del. 7 rätt och tyvärr ströks min spik vilket gör det ännu tuffare då man inte fick syn på sin ide'. Det blev ett blygsamt netto till slut med ungefär 1500:- plus att dela på, gissa om jag är revanschsugen nu!

Omgången som saxas mellan Bergsåker och Solvalla tycker jag ser ganska så trevlig ut trots att det är några lopp med få anmälda. Jag väljer att gå ut hårt med 3 spikar som har god chans och har grävt ordentligt för att även hitta kantbollar i övriga lopp. Således finns det fina förutsättningar för en trevlig kväll fylld av trav och förhoppningsvis lite vinster! Just denna vecka har jag även fått äran att vara ansvarig för barncancerfondens andel, köp gärna den i första hand och om du vill komplettera med någon av mina övriga. Vi tjänar inte en krona på den andelen utan allt går oavkortat till vår insamling!

Förslag till dagens dubbel:

Jag har följande system:

Barncancerfondens andel 39kr/andel

Niklas Power 100:-/andel exklusiv!

Niklas Chansning 175:-/andel Exklusiv!

Niklas Råstyrka 300:-/andel exklusiv!

Biffen o bananen 12 andelar exklusiv! (denna andel görs tillsammans med Christian Sandholm och han står som spelläggare)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips