V86 Solvalla/Bergsåker 18/11. Toppsport mitt i veckan! » 17 nov. |…
  • Hem
  • NiklasL
  • V86 Solvalla/Bergsåker 18/11. Toppsport mitt i veckan!

V86 Solvalla/Bergsåker 18/11. Toppsport mitt i veckan!

Hej!

Förra onsdagen bjöd på blandad kompott, Västerbo Pokerface levde inte upp till mina förväntningar och chansen till 8 rätt försvann. I övrigt lyckades jag bjuda på 2 spikförslag som satt, identifierade skräll loppet i omgången och låset i sista avdelningen satt som en smäck. Självklart är jag laddad för framgångar denna Onsdag och hoppas på bättre utfall denna vecka.

Omgången denna Onsdag är riktigt fin rent sportsligt, 3 lopp som mycket väl hade kunnat platsa på vilken ordinarie V75 omgång som helst. Trevligt med ljus och glädje i detta mörker vi befinner oss i nu!

Tips till dagens Dubbel:

2.7.9-6

mina andelar finner ni som vanligt här:
https://www.atg.se/andelsspel?...

jag har följande system:

Niklas Power 100kr/andel
Niklas exklusiva L 200kr/andel 
Niklas Exklusiva S 50kr/andel (mitt chanssystem där jag verkligen går för de stora pengarna)


Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00.
Spelalagom.se


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips