V86 Bergsåker/Solvalla 5/5 Fina lopp och jackpot! » 4 maj | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • V86 Bergsåker/Solvalla 5/5 Fina lopp och jackpot!

V86 Bergsåker/Solvalla 5/5 Fina lopp och jackpot!

Hej på er!

Ny vecka som närmast kan beskrivas som en riktig godispåse! Vi har Jackpot på V86 denna onsdag, sedan race i världsklass på lördag samt V75 från Finland på söndag!

Ska vi hålla oss till den kronologiska ordningen så har vi alltså V86 först och det är det denna analys handlar om. Förra veckan var favoritbetonad med i princip bara hårt streckade hästar vann och utdelningen på 6 rätt uteblev. Jag tycker vi har en del ganska tunga favoriter denna veckan också men samtidigt några öppna lopp där det ligger skräll på lut. Loppen denna onsdag håller hög klass och framförallt mycket pengar att tävla om, samtliga 4 saxade lopp från Solvalla ingår i Margaretas tidiga unghästserie och har vardera 300 papp i förstapris!

Förslag till dagens dubbel:

1-4.5.7.9

Jag har följande system för kvällen:

Niklas Chansning 75:-/andel Exklusiv!

Niklas Power 100kr/andel

Niklas Råstyrka 200:-/andel

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips