V75 Östersund 12/11. Jämtlands stora pris är en riktig läckerbit! »…
  • Hem
  • NiklasL
  • V75 Östersund 12/11. Jämtlands stora pris är en riktig läckerbit!

V75 Östersund 12/11. Jämtlands stora pris är en riktig läckerbit!

Hej på er!

Vi har ytterligare en härlig travhelg framför oss med otroligt hög kvalité på sporten! Vi få hoppas att vi har vädrets makter med oss, tidigare i veckan har prognosen varit dyster men idag (fredag morgon) ser det faktiskt riktigt lovande ut! Vad ska vi då tänka på när det gäller Östersund? Banan har Sveriges näst längsta upplopp, mäktiga 218 meter, banan är dessutom lite smal på långsidorna vilket är lite negativt i samband med voltstart för springspårs hästarna.

Russinet ur kakan denna lördag är väl egentligen två olika grejer. Dels att få se Månlykke A.M som gått från talang på kort tid till att vara med i diskussionen om att vara världens bästa kallblod. Jämtlands stora pris (V75-7) bjuder på ett riktigt fint startfält med bla ett par elitloppsdeltagare och flera ekipage som knackade på dörren, skam vore väl iof annars, mäktiga 700 lakan till vinnaren!

Jag har följande system:

Niklas Power 100kr/andel

Niklas Råstyrka 200:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva XL 500:-/andel exklusiv!

Biffen o bananen 350:-/andel (Denna andel görs tillsammans med Christian Sandholm och våra tankar inför omgången finner du nedan!)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips