V75 Örebro 1/5. Hemmabana och riktigt fina race! » 29 apr. | NiklasL…
  • Hem
  • NiklasL
  • V75 Örebro 1/5. Hemmabana och riktigt fina race!

V75 Örebro 1/5. Hemmabana och riktigt fina race!

Hej på er!

Otroligt härligt att kunna skriva maj månad i kalendern äntligen. Vi har nästa vecka en riktigt riktigt härlig tävlingsdag på Åby att se fram emot och mindre än 4 veckor till Elitloppet. Denna tävlingsdag ska det avgöras vilket sista ekipaget att kvala in till paralympia travets final blir.

Förra veckan var riktigt jobbig för egen del. Aetos Kronos och Vikens High Yield var båda förstahästar och tänkbara spikförslag, tyvärr lyckades jag inte gardera rätt i övriga lopp och det blev en snöplig sorti. Denna lördag är det som ovan nämnt min hemmabana och vi har några riktigt fina race att se fram emot. Jag som älskar långlopp så är den personliga höjdpunkten den avslutande avdelningen Örebroint'l med 400 laxar i förstapris.

Omgångens megalampa blir i avd 2 Nr 6 Seismic Wave. Detta är en av mina absoluta favorithästar som ska bli spännande att se i årsdebut. Efter strykningen på Nr 2 Farlander AM (som tyvärr senare samma dag avled, tankarna går till ägare och tränare Johan Svensson) så är detta en ren straffspark. Han trivs dessutom ypperligt i just Örebro och är obesegrad efter 3 starter här. Jag kommer spika på samtliga lappar utan att tveka. Sista han var i Örebro förnedrade han dessutom Chapuy som vi förövrigt återser i uttagningen till Paralympiatravet, vilket är en fingervisning om att Seismic fortsatt är i en för låg klass.

Förslag till dagens dubbel:

1.2.3.4.5-10

Jag har följande system:

Niklas Power 100:-/andel

Niklas Råstyrka 200:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva XL 500:-/andel exklusiv!

Jag har som vanligt även mitt gemensamma system med Christian "biffen och bananen" som kostar 350kr/andel och finns i 12 exklusiva andelar, det finner du Här!

Vår gemensamma analys finner du nedan!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen