V75 Mantorp 5/6. Ingen baksmälla här inte! » 4 juni | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • V75 Mantorp 5/6. Ingen baksmälla här inte!

V75 Mantorp 5/6. Ingen baksmälla här inte!

Hej på er!

Först o främst vill jag tacka för alla härliga kommentarer där några tog mitt förslag till vinnare av elitloppet vilket visade sig vara helt rätt! I övrigt var förra helgen otroligt fin spotsligt och jag lyckades gräva fram ett par lågprocentare i form av framförallt Wild Love och Uncle Töll som båda var spelade på 2%. Framförallt söndagen var vi nära riktigt fina pengar men landade till slut på några hundalappar netto som bäst.

Nu är det ny vecka med en otroligt fin omgång från Mantorp, det är så man känner sig bortskämd av att vi kan ha så fina startfält veckan efter elitloppet! Omgången innehåller 2 stora favoriter som jag tror kommer bestå då det i övriga lopp är "många som kan vinna" och det lär spridas streck till höger och vänster. Jag drar till med en chansspik i avd 4 och hoppas analysen är korrekt!

Som vanligt har jag och Christian också gjort en översyn av omgången som vi spelat in, det är våra tankar inför vårt gemensamma system Biffen och bananen.

Förslag till dagens dubbel:

5.7.8.10-1

Jag har följande system:

Niklas Power 100kr/andel

Niklas Råstyrka 200:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva XL 500:-/andel exklusiv!

Biffen o bananen 350:-/andel (görs tillsammans med Christian Sandholm och han står som spelläggare!)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips