V75 Gävle 23/5. Formen är fortsatt på topp! » 22 maj | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • V75 Gävle 23/5. Formen är fortsatt på topp!

V75 Gävle 23/5. Formen är fortsatt på topp!

Ny vecka och nya möjligheter. Förr veckan satt återigen 7an på Niklas exklusiva M vilket innebär att den genererat drygt 22000 på senaste 3 veckorna! Formen är således helt intakt och självklart är pulsen hög när det är jackpot och målet är självklart inställt på 7 rätt igen! 

Nytt system för denna veckan är Niklas exklusiva XL som är mitt största system inom V75 spelet. 444kr/andel och enbart 10 exklusiva andelar till salu.

Kort om vädret så är prognosen högst osäker och det kan komma allt mellan uppehåll och upp till 10 millimeter regn under dagen, således kan det absolut bli en faktor men jag har frånsett det i analysen i nuläget.

Avd 1.

Vi börjar direkt med omgångens största favorit i form av Nr 7 Vikens High Yield. Jag köper att den har klart högst segerchans i loppet och kan absolut vara ett spik förslag. Jag väljer dock att gardera här då Nr 6 Falcon Am är en riktig kanon och jag tror Örjan är sugen på ledningen här. Jag plockar med 2st skrällar som knappt är spelade och vill varna extra för Nr 1 Concrete Dee som har perfekt utgångsläge och visar sig duga långt i denna omgivning.

Avd 2.

Diamantsto försök och dessutom lärlingar, glömde jag säga att det är voltstart och tillägg? Dessa parametrar skriker omstarter och läge för skräll. Jag streckar halva fältet och tycker det borde räcka långt då jag anser att de bästa hästarna och har de bästa kuskarna. Utöver de som är streckade så vill jag varna för Nr 9 Dusktodawn Sisu som vunnit på V75 tidigare och besitter fin hårdhet. Nr 13 Jasmin Band vann på V75 när det var otroligt dåligt väder i påskas och samma kusk nu!

Avd 3.

Klass 1 och återigen ett öppet lopp. Nr 11 Mas Capacity är första häst och sköter han sig är han överlägsen men jag litar inte på honom. Nr 4 Merrit är jag otroligt svag för och är en riktig tuffing. Nr 5 feerie De Fael är också högintressant, fick vinna sist, jänkarvagn denna gång och kuskförstärkt med Örjan i sulkyn!

Avd 4.

Dubbelcupen final och således kallblod på menyn. Nr 9 Spang Viktor är min klara första häst och tänkbart spikförslag. Björn Karlsson valde denna styrning framför Backegubben och det säger en hel del. Jag tycker dock Nr 10 Gott Klirr är fullgott motbud, riktigt fin sort som klarar av att göra en hel del själv i loppen också. Nr 4 S.T.C.C Faksen är inte alls dum heller och håller den sig i rätt gångart hela vägen kan det bli långt fram för tilläggs hästarna. Skrällen är Nr 11 Rubus som var riktigt grym sist och hann sånär fram på V86 sist.

Avd 5.

Ovanligt öppen Silverdivision och dessutom flera grymma ekipage anmälda. Favorit är Nr 6 Valley Brodde som börjat bli en riktig segermaskin med raka 1or 3 senaste loppen. Jag litar dock i helt ut och garderar brett. Nr 7 Staro Leonardo gjorde en smått fantastisk prestation sist måste med här. Nr 8 From The Mine har lottats till ett tråkigt utgångsläge men är en grym höst i grunden och till 5% är den väldigt intressant. Miljonskrällen kan vara Nr 4 Smedvikens Crouiser som hittat nya växlar i nya regin.

Avd 6.

Vägen till elitloppet, vinnaren får en biljett direkt till elitloppet. Jag skall fatta mig kort här, det är 1 eller alla. För mig är Billie De Montfort klar favorit att vinna detta, klassiska trav utrycket "sparat ihop till en seger" kommer väl till pass här. Billie har verkligen fått snälla resor och det är verkligen sista chansen att ta en biljett nu. Jag tror Björn har klara direktiv från franska stallet och turbon skall aktiveras denna gång. Går man inte på spiken så tycker jag man kan ta samtliga ekipage, ingen är chanslös här!

Avd 7.

Klass 2 avslutar och i vanliga fall har jag som regel att aldrig spika i klass 2. Jag går emot mig själv och spikar Nr 5 Expensive i avslutningen. Hästen stod för en minst sagt mersmakande insats sist och med Örjan i vagnen från perfekta spår 5 ger idiala förutsättningar. Jag läser det som att den kan bli en rejäl körning från start här över korta distansen och Örjan lär inte köra i onödan. Runt 40% just nu känns i paritet med min bedömning av vinstchansen och således en bra spik. 

Rak dagens dubbel:

2-5

garderade förslaget:

2.7.9-5

mina andelar finner ni som vanligt här:
https://www.atg.se/?sharedBet=...

jag har följande system:

Niklas Power 100kr/andel 

Niklas Exklusiva XL 444kr/andel enbart 10 andelar till salu.

Niklas exklusiva M 200kr/andel (finns enbart 15 till försäljning)
Niklas Exklusiva S 50kr/andel (mitt chanssystem där jag verkligen går för de stora pengarna)

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00.
Spelalagom.se

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips