V75 Charlottenlund 17/5. Formen är på topp! » 17 maj | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • V75 Charlottenlund 17/5. Formen är på topp!

V75 Charlottenlund 17/5. Formen är på topp!

V75 från Danmark denna söndag är ett trevligt inslag och russinet i kakan är Copenhagen Cupn(v75-6) som är Danmarks eget elitlopp. Igår lyckades Niklas exklusiva M pricka 7 rätt igen vilket innebär att systemet suttit 2 av de 3 senaste veckorna och nettot minus insatsen har varit drygt 18000! Vi väljer dock inte att leva på gamla meriter utan nu är det en ny omgång och nya möjligheter.

Avd 1.

Charlottenlund Open och lite av Sveriges motsvarighet till Sweden Cup. Favorit är just nu Nr 3 Slide So Easy och det är ingen tokig häst. Flemming varnar dock för att det är årsdebut och formen är absolut inte lika bra som när den var 2:a i "VM loppet", det aviseras även passivt upplägg och såldes en favorit i fara. Värst emot tycker jag Nr 6 Jairo är samt Nr 10 Tsunami Diamant.

Avd 2.

Klar favorit och tänkbart spikförslag i Nr 4 Ultra Bright. Jag tycker det är väldigt spännande med Björn Goop upp i sulkyn och tränaren tror på toppchans. Jag Garderar dock med Nr 1 Sharon Gar som är en italiensk häst som är svårbedömd, kan vara hur bra iordning som helst? Nr 8 Visa As åker med som sista streck då hon fått lopp i kroppen nu, denna häst är otroligt svår att räkna på då dagsformen varierar väldigt men har den en bra dag så kan det räcka långt, kanske hela vägen?

Avd 3.

Favorit om än knapp sådan är Nr 4 Commit Boom Bay. Intressant att Steen Juul överlåter denna till Goop och rapporterna går i dur. Skulle kanske kunna vara en chansspik. Juuls andrahäst i loppet Nr 8 Bvlgati Brick är självklart också tidig. Outsidern på strecken just nu är Nr 2 Jet Voice som tränare Robert Bergh låter riktigt nöjd med, stallformen är verkligen i Zenit.

Avd 4.

Omgångens öppnaste lopp med 4årings eliten, här är det flera betrodda som inte startat på länge, därav målar jag på brett. Nr 3 Velten Von Flevo är en riktig kanon men inte startat sedan november, Nr 6 Al Capone Stecca är också en riktig tuffing men inte startat sedan Januari, vi har även sett att Gucci hästarna kan behöva ett lopp innan de är helt iordning. Varningen i loppet är Nr 2 E Type Cash.

Avd 5.

Klass 2 lopp som också ser ganska öppet ut på förhand, även här garderar jag ganska brett. Favoriten Nr 1 Velten Limelight har 7 segrar på 8 starter, dock lite svårbedömd då den mestadels startat nere i Nederländerna och det är annan konkurrens nu. 2 Enjoy The Game är tidigt motbud här, likaså Nr 4 Frodo S. Nr 6 Enjoy Banker har också visat riktigt höga toppar när humöret är på topp, kan blåsa ner allt med en bra dag!

Avd 6.

Copenhagen Cup. Klar favorit och helt befogad sådan är Nr 5 Zacon Gio. Denna häst stoltserar med 13(!) raka segrar och det mesta talar för att vi kan skriva 14 när loppet är över. Letar man ändå motbud skall Nr 1 Makethemark med men som klar för elitloppet luktar det passivt upplägg. Nr 8 Vitruvio är också tänkbart motbud på kapaciteten men formen är svårbedömd.

Avd 7.

Danmarks svar på Harper Hannovers lopp. Här kommer det ut en riktig kanon i form av Nr 13 Bör Du Gers. Denna häst har gjort det mycket bra i långlopp nere i Frankrike och kan mycket väl runda allt till seger här. Jag väljer dock att dubbla systemet med Nr 6 Etenclin som är en riktig segerstaplare och är väl troliga ledaren efter ett tag?

Tips till dagens dubbel:

5-6.13.14

mina andelar finner ni som vanligt här:
https://www.atg.se/?sharedBet=...

jag har följande system:

Niklas Power 100kr/andel
Niklas exklusiva M 200kr/andel (finns enbart 15 till försäljning)
Niklas Exklusiva S 50kr/andel (mitt chanssystem där jag verkligen går för de stora pengarna)

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00.
Spelalagom.se

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips