V64 Umåker: han mosar motståndet denna gång också! » 29 apr. |…
  • Hem
  • NiklasL
  • V64 Umåker: han mosar motståndet denna gång också!

V64 Umåker: han mosar motståndet denna gång också!

Hej på er!

Idag är det torsdag och för många veckans sista arbetsdag. Vi kastar blickarna mot Norrland och Umeå och tycker banan fått till riktigt fina race. Det är många namnkunniga hästar ut som vi bekantat oss med på V75 och således högre klass än vanligt i mina ögon, häng på!

Avd 1.

Vi inleder med ett kortlopp här hästar som tjänat knappa halvmiljonen. Det är på förhand 3 st hästar som jag tycker ska vara huvudet högre än resten. 1 Leave Your Sox On håller jag som fältets bästa häst men kommer inte kunna utnyttja innerspåret och behöver således lite tur på vägen. 2 B.W.T Devil är i mina ögon spetsfavorit och från ledningen är det hästen att slå. 4 Just Celebration utmanar från sitt fina utgångsläge, jag tycker man ska kunna känna sig säker att "överleva inledningen med dessa 3 streck.

Avd 2.

4-åringslopp med voltstart och tillägg över sammanlagt 3 volter härnäst. Detta tycker jag är omgångens öppnaste lopp och känns ganska så lurigt.12 Västerbo Cobber står svettigt inne i loppet som ensam på 40 meters tillägg, hade proppen skrivits på annat sätt så hade det kunnat vara en spik, nu är han en av många med tanke på att det aldrig är lätt att plocka in så många meter på övriga. 11 Amperage Hanover är positionsvinnaren i loppet med ensamt springspår på 20 tillägg samtidigt som det inte är något springspår på start, detta genererar i att Mika Fors kan ladda ordentligt och borde kunna få en riktig pangstart! 6 Rally Ida är segermaskinen i loppet såhär långt och jag tycker Magnus A Djuse borde lösa uppgiften att ta sig ut från innerspåret. Sammantaget är rekommendationen att strecka på!

Avd 3.

I avd 3 hittar vi omgångens mega lampa och det med all rätt. 2 Airborne är verkligen något utöver det vanliga. 2 lopp i nya regin nu och båda har varit av bästa märke. Han har kostat på sig galopp i båda starterna men vann senast med "halva upploppet" och svepte hela fältet på ett par steg. För mig kliver han ner i klass och blir han inte diskad för galopp så vinner han detta på 3 ben, då överlägsen är han. Hästen har en nolla för lite i insprungna pengar och jag spikar utan minsta svettdroppe i pannan!

Avd 4.

Kallblodslopp med fördel ston härnäst. Detta lopp tycker jag är lite lurigt men likväl väljer väljer jag att gå på en kvartett här. Det som gör att jag ändå väljer att gå kort är att det är flera ekipage som återkommer efter vila och framförallt när det gäller kallblod brukar det kunna rendera i galopp i första starten efter vila. Denna ras har inte riktigt samma fläckfria aktion som varmblod och det kan allt som oftast behövas ett par lopp i kroppen för att få igång maskineriet igen. Vi har fått in ett par strykningar på framspår vilket för att utgångsläget blivit bättre för såväl 7 Laxfaks och 8 B.W.Sessa som nu har 5 resp 6 istället. Förstahäst i loppet för mig är ändå 4 Bara Blixten som jag tror är tidiga ledaren i loppet och kan leda hela vägen. Väljer man att gardera bredare så kan jag slå ett slag för 9 Ros Son som nu har fått ett par lopp i kroppen och slutar långt framme om hon håller sig i rätt gångart.

Avd 5.

Sportliga höjdpunkten här med Norrlands motsvarighet till gulddivisionen "för alla varmblod". Min förstahäst och tänkbart spikförslag är 3 Selmer I.H som jag är väldigt svag för. Hästen vinner allt som oftast loppen i denna omgivning och är Norrlands okrönta konung. Ingen tar en längd på honom och jag tror det är spets o slut här. Sist blev det dock galopp innan bilen släppte fältet och sånt är alltid lite oroande. Jag väljer i nuläget att gardera då det är över 60% av insatserna i nuläget vilket jag tycker är lite i överkant. Jag väljer att betala för 6 Noble Superb som nu har 2 lopp i kroppen i ny regi och kommer mer och mer. 7 J.H Mannerheim är också tidig bakom, övriga tror jag får det svårt. På lilla lappen kan man spika Selmer I.H utan att vara alldeles för oroliga.

 Avd 6.

Avslutande loppet är för hästar som tjänat max 870 tusen. Detta är ett ganska öppet lopp eftersom i mina ögon 2 bästa hästarna dragit sämsta spåren. 1 Wilmer Gel tycker jag är en häst som växt in i denna höga klass allt eftersom, han kan dock inte utnyttja innerspåret och behöver således tur att hitta ut. 8 S.G.Scharpentier är likvärdig kapacitetsmässigt som Wilmer Gel, kanske tom bättre, här drog man dock nitlotten i form av bricka 8 och behöver således lite tur med positionerna. För lite spelad i nuläget är Nr 3 Dante Godiva som stod för en svettig prestation  sist när han rundade i princip hela fältet från kämpigt utgångsläge och borde kunna köra sig till spets här, därifrån är det hästen att slå.

Förslag till Dagens Dubbel:

3 mot 1,3,8. Alltså tre kombinationer.

Jag har följande V64-system inför kvällen:

Niklas Power 65:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva V6 130:-/andel exklusiv!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips