V64 Romme 4/6 Många kalla lopp i varmt klimat! » 3 juni | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • V64 Romme 4/6 Många kalla lopp i varmt klimat!

V64 Romme 4/6 Många kalla lopp i varmt klimat!

Hej på er!

Veckans V64 avslutas med en fin omgång från Romme. Vi har många fina kallblodslopp att sätta tänderna i och efter förra helgens batalj i elitkampen så kan man väl inte annat än älska dessa lopp!?

Avdelning 1.

Vi inleder med vad jag tycker är omgångens öppnaste lopp, kallblodslopp för ston. Förstastrecket blir ändå favoriten 11 Monster Merete som är en segervan och kan mycket väl runda samtliga från 20 meters tillägg. Jag tycker dock det finns flera skrällar här och tror att det kan smälla direkt. 3 Lodins Luna har årsdebuten fixad och besitter hög kapacitet, från fint läge borde man kunna sitta i ledningen här!

Avdelning 2.

1 kallblodslopp till härnäst där jag tycker det är en kvintett som känns snäppet högre än övriga. Kapablast i gänget men samtidigt osäkrast är 4 Höstbolillemor, hon är dessutom så bra att hon kan vinna trots galopp. Svårbedömd är 12 Börke Billie som aldrig startat i Sverige men har inte direkt gjort bort som i Norge och då borde hon stå sig bra här. Jag vill även varna för 9 Stommens Berta som från fint smygläge skulle kunna vinna detta, hon är dessutom oöm och klarar av att göra en del jobb!

Avdelning 3.

Voltstart härnäst där jag tycker hästarna på start står väldigt bra inne här sett till hur loppets proposition är skriven. För mig kommer omgångens bästa spik här i 1 Erv Zet och firma Reden Kihlström. Ekvationen är enkel, bästa tränaren, bästa kusken, bästa hästen och bästa utgångsläget avgör. Till denna start lättas Erv Zet dessutom och ska gå barfota bak för första gången, bara spika och gå vidare!

Avdelning 4.

Ytterligare ett kallblodslopp och denna gång är det högsta klassen för dagen. Jag tycker hästarna som står på 20 meters tillägg är absolut hetast! Jag väljer att inte ranka dem inbördes utan betalar för samtliga 4. Förstahäst är 8 Bokli Rapp N.O som ska köras barfota runtom denna gång, jag tycker dock han är tämligen ojämn och garderar snabbt. 10 Gott Klirr är en riktig strulpelle som har hög kapacitet och med lite flyt på loppet blir han livsfarlig! Skrällen på startvolten skulle kunna vara 1 Nordby Kuling som i nuläget är totalt ospelad. Samma historia här, strulig men kapabel om han håller sig i rätt gångart.

Avdelning 5.

Återigen en final med kallblod där travstugans egen Andreas Stenberg har starthäst som han deläger. Vill du ta del av den så ser du den längre ner! Det blev tyvärr ganska glest anmält till detta lopp vilket gör att det ser ut som en skräddarsydd uppgift för 6 Eld Tekno. Som jag ser detta loppet så ligger han alldeles för bra till och har inte många hästar att runda innan han sitter i ledningen. Jag är medveten om att han kommer bli hårt streckad men jag tycker helt enkelt att det är helt i sin ordning. Vid gardering är 8 B.W Bille och 10 Oppgårdsdrängen tidiga bakom, ett platsspel skulle kunna vara aktuellt på 4 Monster Mustasch för den vågade!

Avdelning 6.

Fint lopp avgör där många kommer med dokumenterad form. Detta är inte helt enkelt och jag väljer att strecka halva fältet. Förstahäst för mig är 1 Zinco Jet som jag håller som troliga ledaren av loppet och därifrån ska han slås. 6 Quaricia tycker jag känns märkligt bortglömd här och streckas tidigt, hon är tämligen ojämn men på en bra dag så kan hon vara helt överlägsen. Glöm inte heller 7 Syoss som är en oöm hårding och klarar av att flytta på sig i såren på egen hand.

Intervju med delägaren Andreas Stenberg inför starten med 4 Monster Mustasch I V64-5

För det första stort grattis till att ha kvalat in till en final! Hur känns det?

Stort tack, det känns fantastiskt såklart, men samtidigt väldigt nervöst :)

Monster mustasch är alltid med där framme och gör bra lopp, hur är status inför livets största uppgift såhär långt?
Statusen är super och Monstret är i full form för dagen. Har ju siktats hit och tagit loppen enormt bra inför denna uppgift.

Spår 4 kan vara lite knöligt i volten för vissa, hur hanterar Mustaschen utgångsläget?


Spår 4 ska inte vara några problem som jag ser det och härifrån tror jag vi tar ledningen och så får kusken försöka anpassa tempot så vi står hela vägen. Då slutar vi långt framme!

Intressanta ändringar med både ny kusk och vagn, är det maxning inför denna uppgift?
Just bike har han gått i vid fem tillfällen tidigare och det är optimalt för honom. Vid dessa tillfällen har han slutat 3a, 2a, 2a, 3a, 1a!
Kusken ska såklart bli spännande att se och Oskar är skicklig.

I nuläget är han helt ospelad, är tidiga spelarna snett på det att lämna honom utanför kupongen?


Vi möter eliten i finalen av Sleipner Cup och det är som det ska vara i en final och tyvärr om man får säga det, så blev det kanske för få hästar i loppet och därav för lite tillägg för Eld Tekno som jag tror kan bli tuff att ro på.
Men jag har alltid tro på min häst och jag tror vi leder länge.

Niklas Power 65:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva V6 130:-/andel exklusiv!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips