V64 Rättvik: 2 elitloppsaspiranter drabbar samman! » 6 maj | NiklasL…
  • Hem
  • NiklasL
  • V64 Rättvik: 2 elitloppsaspiranter drabbar samman!

V64 Rättvik: 2 elitloppsaspiranter drabbar samman!

Hej på er!

Dagen före Paralympiatravets final beger vi oss till fina Rättvik. Rättviks travbana är precis kring medianen gällande upploppslängd, 187 meter. Däremot är det fördel främre träffen och spets är som ofta en extra stor fördel. Med tanke på vad för lopp som stundar under lördagen så har arrangörerna lyckats få till riktigt fina lopp med många hästar vi känner igen från V75.

Avdelning 1.

Bilstart över medeldistans inleder. Vi har direkt en klar favorit att ta hänsyn till i 11 Parker. Jag tror han landar på över 70% innan det är klart men jag köper det faktiskt fullt ut. 4 starter i livet hittills har resulterat i lika många segrar. Det har inte funnits någon tillstymmelse till tveksamheter såhär långt och senaste starten var fullständigt brutal! Vandrade utvändigt hela loppet över långdistans och mosade invändige favoriten. Bara spika och gå vidare!

Avdelning 2.

Stolopp över medeldistans och bilstart, även ungdomslopp. Detta lopp tycker jag är öppet och garderar brett. 5 Swischa har inte mycket pengar på kontot men har varit ute i betydligt tuffare omgivning i princip hela karriären, kliver ner ordentligt i klass här, bl.a. varit ute i oakskval. 4 A Whispering Angel är startsnabb och är favorit till spets här, trivs i den positionen och vann bla 2 lopp från denna position tidigare i år. Jag tycker dessa 2 är utgångshästar och på lilla lappen kanske man låser på dem, jag tar dock med betydligt för streck då det inte är några vinstmaskiner till start här.

Avdelning 3.

Kort distans härnäst med bilstart och kuskar som kört max 100 lopp under 2020. Här bankar vi in andra spiken trots förmodad hög procent. 2 Illfindmywayhome är bästa hästen i fältet och dessutom bästa kusken i vagnen tränaren själv, Daniel Reden. Daniel är otroligt underskattad som kusk och jag tycker han håller väldigt hög klass, framförallt i dessa sammanhang. Hästen har blivit lite av en rikskändis så Per Skoglund äger och råkade ut för en en allvarlig olycka tidigt i livet. Detta är en väldigt speciell häst som inte riktigt fattar vad det går ut på än när det kommer till tävling. Med det sagt så tycker jag han kan kosta på sig att bromsa i loppet ett par gånger och ända vinna, så pass överlägsen är han!

Avdelning 4.

Kallblodslopp med voltstart härnäst. Detta är enligt mig omgångens absolut mest svårlösta lopp. Hästarna på start tror jag inte har mycket att sätta emot men i övrigt anser jag ingen som chanslös. Jämn spelat såhär långt och min förstahäst är 10 Mo Sjur som vann direkt i regidebuten senast, Joakim Elving har ruskig stallform! Ulf Eriksson körde sist och sitter upp denna gång också. Mo Sjur visade riktigt fina fartresurser senast och hade utgångsläget varit bättre hade det varit en spik. 3 Nordby Elde har ofta problem med aktionen men håller han sig på benen blir han farlig. 7 Stjerne Tore kliver ner i klass här och streckas väldigt tidigt!

Avdelning 5.

Lång distans över 3 volter härnäst. 1 Av mina favorithästar kommer ut här i form av 11 Morotai Degato. Jag är otroligt svag för hårda hästar som visar otrolig moral och varit ute i stentuffa gäng senaste halvåret. Senast var det årsdebut och det syntes att det saknades lite, borde gå framåt med loppet. Utgångsläget är däremot knepigt och det är aldrig lätt att plocka 40 meter, framför allt inte på Rättvik. 2 Ottens Hero borde Örjan kunna köra till spets och därifrån hästen att slå. 3 Carry Cash är en stayer som har väldigt bra statistik över aktuell distans, måste med till enbart 5% i nuläget!

Avdelning 6.

Sportsliga höjdpunkten avrundar kvällen. Vi har 2 huvudnummer ute i form av 4 Disco Volante och 6 Missle Hill. Jag ska fatta mig kort här, ta båda. Disco Volante tar spets och Missle Hill får vandra utvändigt, bästa hästen för dagen vinner. Övriga hästar gör sig inte besvär här. Ska man ha hängslen livrem och störtkruka kan man ta med 5 On Track Piraten också. Men jag nöjer mig med en duo.

Förslag till Dagens Dubbel:

2.3.11-4.6

Raka förslaget:

11-6

Jag har följande system:

Niklas Power 65:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva V6 130:-/andel exklusiv!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips