V64 Jägersro 8/6 Dags att investera i Bitcoin! » 7 juni | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • V64 Jägersro 8/6 Dags att investera i Bitcoin!

V64 Jägersro 8/6 Dags att investera i Bitcoin!

Hej på er! Tisdagen bjuder på fina race från Sveriges sydligaste breddgrader, Malmö och Jägersro. Vi har en fin meny framför oss och en härlig blandning av klasserna!

Avdelning 1.

Vi inleder med ett stayerlopp över mäktiga 3 varv över lika många volter. I nuläget på måndagskvällen tycker jag strecken ligger väldigt märkligt och är sugen på en chansspik. 4 Four Guys Dream står inne på kronan i detta lopp för få starta 20 meter före värsta konkurrenterna. Från spår 2 på 20 meters tillägg borde Persson få en fin start och borde efter inte allt för lång tid så köra sig till ledningen, dessutom är han anmäld med biken denna gång! 6 Spickleback Face startar minst sagt tätt här (var ute på V75 i lördags) och imponerade inte då genom galopp tidigt. Otroligt svårbedömd således och får behandlas med försiktighet då han förmodat blir stor favorit.

Avdelning 2.

Nu tar vi och kliver ner rejält i klass och hamnar på hästar som tjänat under 55000. Här är rekommendationen att plocka fram plånboken för bred gardering. Förstahäst blir ändå 7 N.L.O. Detta är en rysk häst som startat på där och därefter gjort 2 starter i Sverige. Han står sig riktigt bra inne på pengarna här och från ett bättre utgångsläge hade det kunnat vara ett spikförslag.  Glöm inte bort 6 Expensive D.K som är en dansk gäst som absolut inte behöver vara borta här till låg procent!

Avdelning 3.

Stolopp härnäst med ganska så hög klass på tillsättningen. Här kommer 2 Bitcoin bli förmodad storfavorit och det köper jag fullt ut. Detta är en dansk dam som vann på övertygande sätt senaste och är formen lika bra så borde det vara bra chans. Flemming Jensen Brukar jag vara försiktig med att spika i vanliga fall då han kan ha lite märklig taktik emellanåt. Här har han dock lottats till perfekta spår 2 så det är inte så mycket "som kan gå fel" här. Första motbud bakom min spik blir 5 Super Queen C. som står bra inne på pengarna och kommer från en fin insats!

Avdelning 4.

Medeldistans lopp härnäst med ganska så låg klass pengamässigt Där vi har en monsterfavorit i 1 Sandsjöns Arras från stall Lugauer. Jag inser att detta är hästen i gänget. Däremot finns det frågetecken från innerspåret här, hästen har bara startat bakom bilen en gång och öppnade då inte direkt övertygande. I övrigt har det funnits tendenser till galopper tämligen frekvent och således är det ett måste och gardera! Sonen Mark sitter bakom 3 Le Piment som jag tycker ska vara förstahäst här, hästen stoltserar med 2 raka segrar och borde kunna snuva storfavoriten på ledningen här, kör Marc!

Avdelning 5.

Ett sprinterlopp inleder dagens dubbel och jag skulle vilja kalla detta för ett getingbo! Jag tror det kommer bli ordentlig körning på flera händer här och den som tar spets har bra chans att leda hela vägen. Känslan är att Robert Bergh börjar komma i form igen och 6 Baron Frontline gör intressant start här, indikationen är att det är vässat i och med att han är anmäld barfota på alla 4 hovar. Flertalet ekipage på framspår streckas för här i övrigt. Skulle kuskarna på framspår "köra med huvudet under armen" så kan 9 Setauket och 11 Goldfield bjudas in i matchen till låg procent!

Avdelning 6.

Ett lite stökigt lopp avslutar kvällen med lite av ett nordiskt mästerskap i klass 2 nivå. Jag tycker det är svårt att sätta in hästarna mot varandra här och garderar därför tämligen brett. Förstahäst är 3 Joker Of Steel som vunnit drygt varannan start i livet såhär långt och står sig således bra här. 2 Aida Boy kommer med riktigt smickrande rad lottades till ett fint utgångsläge. Jag måste dock erkänna att det är svårt att bedöma hur bra han verkligen är och är således bara en i mängden här.  5 Backer T.R blandar och ger en del men på hans höga toppar så åker han med på kupongen!

Jag har följande system:

Niklas Power 65:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva V6 130:-/andel exklusiv!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips