V64 Gävle 15/6. Kim+Vanja=giftig kombo! » 14 juni | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • V64 Gävle 15/6. Kim+Vanja=giftig kombo!

V64 Gävle 15/6. Kim+Vanja=giftig kombo!

Hej på er!

6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen favoritbetonad och således jackpot även på tisdagen när vi besöker Gävle!

Vill man köpa en andel av mig så finner du dem här!

Avdelning 1.

Vi inleder med ett 4 årings lopp för ston som inte tjänat speciellt mycket än så länge. Jag tycker den inledande avdelningen är tämligen svår att bena ut och jag kommer gardera brett här. 2 Räser Ulla blir spännande att se första barfota runtom på, jag tror det kan ge en bra effekt.  5 Mellby I.A ät också tidig i min bok och spännande med första Jansson på denna Bergh tränade häst. Letar man skrällar vilket alltid är välkommet vid bred gardering så vill jag lyfta fram 8 Isla Nga Hari samt 9 Aurora Sund till låg procent i nuläget!

Avdelning 2.

Kallblodslopp över 3 varv och dessutom 3 volter härnäst. Jag tycker propositionen är väldigt märkligt skriven och det skiljer i princip ingenting mellan volterna gällande insprungna pengar och således bedömer jag att mellanvolten är klart mest gynnad. Här blir det ett klassiskt lås på 5 Guli Em och 7 Wilda SImon som jag tycker  höjer sig ordentligt mot övriga och står dessutom väldigt bra inne på pengarna. Någon av dessa borde vara snabbt fram och överta ledning och stanna där hela vägen in i mål då hästarna på start inte har så mycket att hämta i mina ögon.

Avdelning 3.

Wången cup över kort distans härnäst. En häst som jag verkligen är svag för återfinns i startlistorna och har för en gångs skull fått ett fin läge. Jag pratar såklart om 3 Vanja som har haft vingel läge 4 senaste starterna men trots detta presterat mycket bra. Den här gången är hon dessutom anmäld med bike för första gången och även detta är en otroligt spännande krydda. Sammantaget anser jag att detta är bästa ekipaget och bästa utgångsläget, spets i slut Kim!

Avdelning 4.

Ett högklassigt kallblodslopp över 2 volter och medeldistans.På start ser det aningen tunt ut och jag väljer enbart att strecka 2 Art Nökkve som står väldigt bra inne här. På 20 meters tillägg väljer jag att strecka samtliga 5 hästar där första strecket går till 11 Steinfaks som verkar hittat den gamla goda formen på äldre dagar. Skrällen i loppet skulle kunna vara 8 Smedheim Solan som även han visat positiva tendenser på slutet och kan bli en läskig överraskning till 1% i nuläget! 

Avdelning 5.

Vi har nu kommit fram till vad jag tycker är omgångens öppnaste lopp och rekommendationen är därmed enkel, betala för så många du har råd med! Jag kommer nämna 2 skrällar som är väldigt farliga att nonchalera. 9 Prince Night som är en högst duglig V75 häst som varit ute i Monte på slutet. Han är absolut inte sämre än någon annan i detta fält och ibland tänder hästarna om igen när de bytt disciplin ett tag! 12 Madame Af Djupmyra har sämsta utgångsläget vilket kanske förklarar att man blir bortglömd här. Jag tycker dock det är lite väl magstarkt att han bara är spelad på 5% i nuläget. Detta är en hårding som bla vunnit mot ett betydligt tuffare gäng än dessa ganska nyligen på V86 bla, måste streck! Kul Notis är också att Julian McLaren kör så vitt jag vet sitt livs första sulky lopp här, stort lycka till önskar jag bakom 10 Tottenham!

Avdelning 6.

Minst sagt ovanlig proportion avslutar denna omgång, loppet är alltså bara öppet för hästar som har Gävle som hemmabana! Jag krånglar inte till det utan avslutar med lås nr 2 för kvällen. 3 Violette Face är ett riktigt löfte som det krånglar för i tid o otid, är han i form leder han länge, kanske hela vägen. 15 Västerbo Grobois är fältets bästa häst, detta är en herre som ofta är ute och stångas i guld och således står han bra inne här. Jag tycker låset känns stabilt på en talang och bästa hästen med bäst meriter.

 Förslag till dagens dubbel:

3.4.7.9.12-15

Jag har följande system: 

Niklas Power 65:-/andel exklusiv!

Niklas exklusiva V6 130:-/andel exklusiv!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och ... Läs travtips

Ikväll är det topptävlingar från Mantorp! I lopp 5 är möjligen klassen inte lika hög som övriga av loppen, men platsspelet hittas här! Formen har ... Läs travtips