Spännande H2H i silver. » 15 juni | NiklasL - Travstugan.se

Spännande H2H i silver.

Dagens silverdivision är en stökig historia sett till att de enligt mig bästa hästarna har de sämsta spåren. 

Leovegas erbjuder en fin H2H mellan Eder Bob och Mr Golden Quick, jag tänker ta ställning för den sistnämnda. 

Eder Bob är inte på något sätt en dålig häst, varit ute i fin konkurrens och är segerlös iår, jag tycker väl dock ändå att för att få helt godkänt så borde han ha vunnit något av de lopp han varit ute i. 

Mr Golden Quick är en häst som ligger mig varmt om hjärtat. Denna lilla krigare ser inte så mycket ut för världen men smyger alltid med i alla tempon och har sedan en av travsvergies vassaste spurtar på upploppet, alla kategorier. Senaste starten gick han 0.5,6 sista 200 metrarna vilket inger rejäl respekt. Man gör inga ändringar utan de är barfota och jänkarvagn denna gång också och Djuse känner denna höst mycket väl. 

spetsstriden är lite svårt att förutse här då de inte finns någon kanon med bra spår, dock har jag jag försökt jämföra hästarna men inte lyckats hitta någon tydlig favorit. Således kan de bli trafikproblem för Eder Bob medans Mr Golden Quick smyger med i bra ryggar..

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips