Rikard själ showen i denna H2H! » 13 juni | NiklasL - Travstugan.se

Rikard själ showen i denna H2H!

I lopp 12 tillika Norrbottens stora pris så har jag fastnat för en spännande Head 2 Head mellan Unique Juni och Stole The show, jag kommer förorda spel på den sistnämnde. Först och främst talar spåret till fördel för Stole The Show, spår 4 är perfekt när och jag tror inte Rikard har något problem att hitta ner i andra spår, dessutom är hästen ganska startsnabb. Unique Juni brottas däremot med kämpiga spår 8 och det finns överhängande risk för positionsproblem därifrån. 

Hästar sinsemellan tycker jag också att Stole The Show varit ute i tuff konkurrens, mestadels i årgångslopp men även gästspelat en hel del i lättare gulddivisioner. Bland hästar han varit före i mål senaste starterna är bla Zarenne Fas och Ferrari Sisu. Jag tycker formkurvan fortsatt pekar uppåt och känslan är att denna häst kommer växa in i eliten framöver. Avslutningsvis kommer Stole The Show gå med optimal balans, barfota bak och amerikansk sulky.

Unique Juni kommer från en vinter resa i Frankrike där hon gjorde bra ifrån sig. Jag tycker inte hon kommit upp i samma standard på svensk mark än och dessutom är det ett frågetecken att hon denna gång ställs mot hingstar och valacker. Känslan är att hon är oprövat kort i sammanhanget och med tanke på det jobbiga utgångsläget så känns det som en väldigt jobbig uppgift på förhand. Gällande utrustningen så skall hon gå med barfota runtom (gjort det 5 senaste starterna) och hybridvagn denna gång (gått med både hybrid och amerikansk sulky senaste starterna, tror inte det har så stor betydelse). Intressant är ändring av kusk från tränare Jörgen Westerholm till Jorma Kontio.

Sammanfattningsvis tror jag att läget avgör denna Head 2 Head till fördel för Stole The Show, jag har dessutom svårt att se Unique Juni spurta förbi över upploppet och känner mig ganska säker att detta spel kommer gå  lås, medelinsats. Stort lycka till vid rygg på spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips