Platsrysare i V64-2. » 11 juli | NiklasL - Travstugan.se

Platsrysare i V64-2.

Örebro är värd för kvällens V64 omgång och jag hittar ett smaskigt platsodds i V64-2. Jag tycker häst nr 2 Kavata Käll är intressant här. 

Senast blev allt helt fel, spår 13 med 15 hästarslopp, där de blev rejält trafikkaos. Idag är de andra förutsättningar med spår 2 och jag räknar med en resa i främre träffen här. Värst emot enligt mig nr 1 Mr Creation med B.G i vagnen vilket alltid blir farligt, däremot är innerspåret på Örebro inge vidare så luktar invändig ryggresa här. 

Man ska inte glömma bort att Kavata Käll har 8 pallplatser på 26 starter, med 6 segrar, självklart inte i ångra stenhårda gäng men ändå en indikation på att löphuvudet är de rätta. Flera av de värsta konkurrenterna brottas med dåliga utgångslägen vilket jag tackar för.

Lycka till vid rygg. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips