Platschans på läget i V75-3. » 1 juni | NiklasL - Travstugan.se

Platschans på läget i V75-3.

dags för omgångens klass 1 lopp, medeldistans med voltstart. 

Till att börja med får jag säga att jag haft svårt att ta till mig häst nr 1 Tony Afrika. Jag har försökt gardera och fälla honom varje gång han varit ute på v75 i klass 2 loppen utan större framgång. Jag får krypa till slut krypa till korset och erkänna att han är riktigt bra. Glöm insatsen senast då han var sjuk i klass 2 finalen. 

Jag är medveten om att Tony Afrika kliver upp i klass här och varit ifrån ett tag sedan sjukdomen. Rapporterna från stallet säger dock att han är väl förberedd inför denna uppgift och även om Kolgjini brukar vara optimist så vet jag att han håller denna hästen högt. De är även viktigt att ha koll på stallform vilket jag tycker Adrian visat upp under elitloppshelgen. 

Spetsstriden tror jag Tony Afrika tar hand om i alla fall inledningsvis, flera av konkurrenterna har lite frågetecken kring voltstart och de hyllar min idé. Väl från ledningen har vi lärt oss att han ogärna ger sig frivilligt. Beroende lite på hur favoriten Short In Cash sköter sig i voltstart så kan han antingen få överta ledningen av Tony men om han gör bort sig tror jag att Adrian får fiska bort loppet i ledningen. Jag ser inte någon som har hårdheten att sätta upp tempo utvändigt förutom just Short In Cash.

som krydda ryktas de om första rycktussar!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips