Pastorn är stort vassare! » 23 juni | NiklasL - Travstugan.se

Pastorn är stort vassare!


Bronsdivisionen inleder denna v75 omgång som går på Kalmar denna söndag. Ett fint lopp med många hästar som har hög kapacitet för klassen.

Jag tänker spela H2H mellan Final Dream och Pastor Power där jag rekommenderar spel på den sistnämnde. Final Dream är inte på något sätt en dålig häst och dessutom spetsfavorit initialt med rätt stor marginal enligt mig. Däremot är denna hästens melodi mer att hänga med i ryggar och spara sin speed till slut, således tror jag de släpper och då kan de bli trafikproblem eftersom de luktar avancemang i vida spår sista långsidan.

Pastor Power är i väldigt bra form och är hittills obesegrad i ledningen men de är väl tveksamt om han lyckas vara först fram och överta utan Cobbys Olifant håller nog ut Pastor Power. Däremot är Pastor väldigt startsnabb vilket talar för en bra prestation. Peter Untersteiner låter väldigt nöjd med sin häst och de blir optimal balans. Som underdog i denna H2H tar jag ställning, lycka till vid rygg!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen