Örjan kör en fin joker » 15 juni | NiklasL - Travstugan.se

Örjan kör en fin joker

Dagens kallblodslopp är en historia över 2 volter med 15 hästar till start. 

Kaölblod säger många är svåra att räkna på och till viss del kan jag hålla med. Däremot är en sak säkert med kallblod och de är att klockan aldrig ljuger, dessutom letar jag ofta efter kuskar jag tycker kör just kallblod bra. 

nör jag får en översikt över startlistan hittar jag Örjan bakom häst nr 4 Joker C.K som är intressant. Denna häst är ofta med i striden men moralen sista 100 kan man sätta ett frågetecken för. Däremot läser jag loppet som så att Örjan prickar starten bra, smyger därefter med för att hitta rygg ledaren som troligtvis är nr 3 Björnlifant som körs av Ulf Ohlsson. Därefter kommer inte mycket hända och Ulf kommer ställa klockan på runt 21.5 vilket sätter loppet schackmatt då hästarna på tillägg kommer behöva springa i Järvsöfaks tempo och de är de ingen här som mäktar med. Örjan sitter lugnt i vinnarhålet och liftar med till en fin plats. 

Förövrigt är loppets favorit i nuläget Gulirubin nästan garanterad startgunga då tom tränaren poängterar detta.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips