Örjan fixar pallplats i v75 avslutningen. » 11 maj | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • Örjan fixar pallplats i v75 avslutningen.

Örjan fixar pallplats i v75 avslutningen.

Dagens v75 omgång är för oss travälskare ett riktigt smörgåsbord, många fina lopp och i v75-7 kommer kvällens höjdpunkt Gustav den 5:es pokal där landets bästa 4 åriga hingstar ska mäta sina krafter om vem som är bäst, segraren får drygt 1 miljon in på kontot. Förutsättningarna är såklart stenhårda och de är enbart de bästa hästarna i kullen kvar efter div kvallopp.

jag väljer att spela på häst nr 4 Evaluate med ingen mindre än Örjan "världens bästa kusk" Kihlström i vagnen. Som alla travälskare vet så kan Örjan ibland få en hel del skit och kritik för att han ibland "sitter och sover" i loppen och ibland kör vad som kan liknas vid prepare lopp. De gäller dock inte när de handlar om storlopp utan där är hans facit förkrossande om man jämför med andra kuskar. Självklart får han ofta köra de bästa hästarna i fältet pga sin status och kunskap men han har också en hjärna och blick som kusk som ingen annan i Sverige idag enligt mig. Örjan serverar alltid hästarna perfekta lopp och maximerar alltid hästens placering från ibland omöjliga lägen. 

hästen Evaluate är en USA import från Stefan Mellander och har nu gått 3 lopp i Sverige där samtliga slutat med seger. Loppen har alla varit i hård konkurrens och de har inte varit några bluffar även om han ofta fått köra i ledning. Örjan själv har sagt att Evaluate har haft bra tryck kvar över mål i samtliga segrar och Mellander är med positiv än vanligt (han brukar ofta annars ligga lågt inför loppen). 

som jag läser loppet tror jag Nr 1 trust Control tar ledningen initialt och väljer sedan att släppa till den som är först fram, de är som bekant open stretch på Åby så rygg ledaren är en bra position. Min tanke är att nr 2 Attraversiamo tar över med Erik och nr 3 Campo Bahia med Conrad tas lugnt första metrarna eftersom denna häst ibland uppträder knepigt, så fort han fått trava in sig kommer Conrad sända och lägga sig i dödens och trycka upp ett stenhårt tempo. Jag kan inte tänka mig att Erik släpper spets i ett sånt här lopp och således lär klockan ha jobbigt att hinna med hela loppet. Örjan kommer sitta med Evaluate i andraspår hela vägen och gnugga sina händer åt fartfesten för att på sista sväng ta i högertömmen och spurta till en framskjuten placering som jag tror räcker till en pallplats!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips