Mina tidiga tankar inför V75, Sommartravets final, jackpot! » 1 aug.…
  • Hem
  • NiklasL
  • Mina tidiga tankar inför V75, Sommartravets final, jackpot!

Mina tidiga tankar inför V75, Sommartravets final, jackpot!

Lördag igen, de är tätt på given med omgångar just nu. Som tur är så älskar jag ju trav så jag bara myser när jag får grotta ner mig i omgångarna! 

Lördagens V75 utspelas i Dalarna och Rättvikstravet som värd för tävlingarna. Prognosen säger drygt 20 grader och uppehåll, så fina förutsättningar på förhand. 

Jag spelar som vanligt med vad jag tycker är 2 spelvärda spikar som antingen inte är favoriter eller knapp sådan, allt för att kunna gardera "brakfavoriter" och jobba in skrällar!

Omgångens bästa spik.

Veckans bästa spik enligt mig just nu kommer ut i inledningen och är häst nr 7 Milliondollarrhyme. Denna häst behöver egentligen ingen vidare presentation efter att ha fått ett wildcard till Elitloppet där han inte gjorde bort sig alls och slutade 5:a i finalen. Senast var han ute i Årjängs stora sprinterlopp och slog bl.a. Disco Volante, Milligan´s School och Dante Boko (som för övrigt startar i denna gulddivision). De är lite snack från div experter om att man går ut här och får en "genomkörare" inför kommande uppgifter. Jag tror dock man kommer köra för seger här för att kvalificera sig inför Silverfinalen, sista uppgiften innan de enbart är guld som gäller. För mig är streckprocenten väldigt tilltalande, just nu 34% och andrahandsfavoriten är nr 1 Bucks To Burn 26%. Jag är medveten om att spår 7 inte är optimalt men jag tycker samtidigt att han borde kunna dundra runt dem sista biten bara positionen inte är katastrof inför slutvarvet. Jag tycker att Milliondollarrhyme är spelvärd som spik upp till minst 40%, skulle han däremot sticka iväg alldeles för mycket kan jag få anledning att tänka om.

Kompletterande spiken.

Avslutande avdelningen tillika Sommartravets final är ett långlopp över 2640 meter med dubbla tillägg. De är många spännande hästar till start och på förhand öppet. Däremot gör jag som jag brukar när jag tycker de är svårt och får feeling, spikar mig ur. Jag ritar ner Singelstrcket på häst nr 6 Royal Navy Neo. För det första är hästen riktigt fint inmatchad, 15 "laxar" kvar för att få stå på nästa volt, dels kommer hästen från seger på just angivna distans senast med ett riktigt fint intryck. Man har dessutom ensamt springspår på start vilket ger fina förutsättningar för en snabb och smidig avgång. Jag känner mig väldigt säker att hålla Björn Goop i handen här och jag tror de är spets och slut som gäller.

De är enbart 6 hästar på start vilket gör de jobbigare för tilläggshästarna att få en framskjuten position då de i sin tur har många att runda. Således tycker jag de på förhand ser mycket passande ut och jag ritar ner mitt andra singelstreck utan att darra allt för mycket.

Omgångens mest överspelade.

Lördagens gulddivision är en väldigt tråkig historia, 7 hästar till start där hälften borde ha startförbud. Ja jag är medveten om att Nr 5 Sorbet har en passande uppgift, braklusar invändigt och startspår innanför 2 värsta konkurrenterna. Däremot spelad till över 70% just nu och kommer från att ha strukits inför Årjängs stora sprinterlopp och har således inte startat sedan elitloppet där han inte hade någon lycka vilket sätter lite frågetecken framför formen. Häst Nr 6 Dante Boko har en vill alfahane i sulkyn och när familjen Kolgiljni är med vet man att Sorbet inte kommer få sitta i fred, en intressant detalj är att Dante Boko har 2st 1or längst upp i raden vilket är åtråvärt, så jag tror han kommer med full form. Skulle de bli idiotkörning så tar jag även med Nr 7 Baron Gift som alltid har en rykande spurt till slut, en billig helgardering på 3 hästar i mitt sätt att se det.

Omgångens 4 bästa skrällar.

v75-2 nr9 Global Wizard 4%

v75-4 nr 3 Zitor 7%

v75-5 nr 11 Mellby Frodo 3%

v75-6 nr 10 Yrr 4% 


Detta är mitt tidiga förslag för mitt system Niklas Tyngst 400kr andelen, enbart 10 andelar. Beroende på om sista minuten info eller om strykningar skulle uppkomma så kan raderna komma att ändras. Jag har även system som kostar 100 samt 200kr alltid 10 andelar/system. stort lycka till med ert spel i helgen och glöm inte att njuta av sporten!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen