Mina tankar inför V86 Jägersro/Solvalla
  • Hem
  • NiklasL
  • Mina tankar inför V86 Jägersro/Solvalla

Mina tankar inför V86 Jägersro/Solvalla

Dags för en ny spännande omgång av v86, denna gång saxas det mellan Malmö och Stockholm. I Malmö ser det ut att vara ganska besvärligt väder på kvällen så viktigt att hålla koll på liven om banan får annorlunda egenskaper. Uppehåll i Stockholm dock. 

Omgångens bästa spik:I v86 inledningen hittar vi omgångens bästa spik, Nr 5 M.T Insider. Detta är utan konkurrens Sveriges startsnabbaste häst och jag kan inte minnas när hästen senast bommade ledningen. Han är otroligt travsäker trots sina sjuka fartresurser från start och förr eller senare sitter han i ledningen. Då det bara är 1 varv så kommer han att klara distansen ut. Spika och gå vidare.
Omgångens näst bästa spik:I v86 5 kommer Flemming Jensen ut med nr 8 Cash Flow. Spår 8 över 2640 meter behöver inte vara helt fel och jag drar alltid öronen åt mig när Flemming åker upp med enbart 1 häst, då brukar det vara lavar och klart. I ett annars öppet fält så väljer jag och luta mig mot den danska gästen som dessutom ståltserar med 3 raka segrar vilket inger respekt!
Omgångens lås:I v86-3 kommer man långt på 2st hästar, nr 1 Get Ready On Tour och nr 6 Taiga Woodland. Jag tror det helt enkelt är så att den som tar spets av dessa 2 vinner från ledningen. Alternativt att den ena tar spets och den andra parkerar i dödens och sedan händer absolut ingenting över detta sprinterlopp. Det är ganska färglöst lås rent %mässigt men jag tycker det skiljer såpass mycket ner till hästen och känner mig trygg med detta lås!
Omgångens 3 bästa skrällar:V86-8 nr 9 Running Like Hell 4%V86-7 nr 6 Baxo Epice 3%V86-2 Nr 2 Digital Class 4%
Detta är mitt spel förslag för Niklas Tung som kostar 100kr/andel. Jag har även andra system till försäljning varav 2st är unika och lämnas enbart in 1 gång. Systemen kan komma att ändras beroende på sista minuten info samt ev strykningar.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Från måndag kvällen på Mantorp har jag hittat ett tacksamt odds.I lopp 8 startar Björn Goop med 1 Easy Creation.Läget för denne hästen är verkligen ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips