Min analys inför V86 på Eskilstuna » 17 juli | NiklasL - Travstugan.se

Min analys inför V86 på Eskilstuna

Dagens V86 utspelar sig på Eskilstuna och fina Sundbyholmstravet, prognosen säger 20grader och växlande molnighet, dock inget regn så fina förutsättningar med andra ord!

Jag väljer denna vecka att spela med 3st spikar. I första avdelningen är de en monsterfavorit vid namn Who's Who. Ja 77% i skrivande stund är inte så sexigt men samtidigt är de bara 5 hästar till start. Således kan Örjan sova bort 3/4 delar av loppet och ändå hinna fram med ett huvud som han brukar. Detta är utan tvekan en undantagshäst och för mig finns de inga orosmoln på himmelen. Dessutom spelar jag som så att är de bara 5 hästar i ett lopp så får man ta antingen 1 eller alla, att låsa på 2 är inget för mig när man speltekniskt garderar och betalar 50% för båda hästarna och ändå enbart äger 40% av startfältet , de är inget för mig. Letar man skrällbud så är häst nr 4 Vanessa Ek min 3e rankade. Denna dam har varit ute i bla Finlandia Ajo och stångats med Readly Express

Mina andra 2 spikar är svårfunna men till slut så spikar jag i båda loppen med fulla fält. 

I V86-3 seglar Björn Goop ut nr 7 Exciting Chip. De låter uppåt från stallet och spår 7 är fint då denna kuse kan flytta på sig från start. Här är det egentligen 1 eller alla men jag tar spiken här och spar mina streck till andra lopp. 

Detsamma gäller V86-6 där jag spikar nr 15 Visa As. Egentligen samma motivering här där jag tycker Björn Goop faktiskt körde bort denna häst i lördags, nu är de tränaren Alessandro upp och då lär de bli full rulle så länge lampan lyser, i nuvarande stund 45% och de tycker jag är i paritet med hennes segerchanser. 

Helgarderingen kommer i V86-2, dock har jag tyvärr inte råd med alla men mitt dyraste lopp, 9 av 12 hästar. Hör pratar vi 3-åringslopp för ston som max tjänat 99 lax. Denna typen av lopp är svårast att bena ut då hästarna inte gjort så många starter och de kan utvecklas väldigt olika efter senaste loppet, ta helt enkelt så många ni har råd med!

Mina 3 bästa skrällar i omgången:

V86-5 nr 9 New Steel 4% 

V86-8 nr 3 Thrust Control 5%

V86-8 nr 9 Pinto Bob 5%

Mina andelar finns till försäljning på Direkten Ryds tillsammans sida. Detta är analysen för "Niklas Tyngre" och kostar 200:-/andel, fördelat på 10 andelar, tillika unikt system som bara lämnas in 1 gång. Har även dyrare och billigare system till försäljning. Förra veckan var en trevlig historia där mitt 100 kronors-system genererade knappt 1500kr/andel.

Obs! skulle strykning eller viktig sista-minuten info inkomma så kan systemet komma att ändras.

MVH Niklas Lindstedt

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen