Maxspel i Juliloppet! » 11 juli | NiklasL - Travstugan.se

Maxspel i Juliloppet!

Dagens huvudlopp på Örebro är Juliloppet, lång distans över 2609 meter auto för 3åriga hästar. Jag tycker mig ha hittat en fin H2H mellan Tabasco C.D och The Bald Eagle där jag går ut stenhårt på den sistnämnde!

Jag tycker oddsen ligger helt fel här, enligt oddsindikatorn skall detta vara 50/50 men de tycker jag är helt fel. Jag har sett The Bald Eagle i samtliga av karriärens 4 starter och blev svag för denna kuse direkt. raden 2-2-1-1 säger det mesta och har 2 senaste gångerna vunnit smått överlägset på fint sett med till synes mycket sparat. Detta är en häst av helt rätt sort som inte gjort några blufflopp utan fått göra en del arbete och motståndet är ungefär detsamma nu, dvs 3åringslopp, de är väl Fort Knox som blir en utmaning idag men i övrigt mycket samma gäng. Jag ser de som ett stort + att Ulf Ohlsson kör igen som kört hästen i karriärens 4 starter.

Tabasco C.D. är ingen braklus på något sätt men är inte helt travsäker än och har också varit ute i respektabla gäng. Däremot är de inte samma hårdhet (än) som på The Bald Eagle och jag sätter minus för att Mikael J A kör denna gång, mot Jepson som kört 2 senaste. Någon ledning lär de inte bli då jag tror Fort Knox kommer dundrandes och jag tror ingen vill ta emot den, således finns de risk för dödens här. Häst mot häsk skall de vara klar skillnad och med bara 6 hästar i fältet kan Ulf vila sin tid och köra sista 300 vilket borde räcka för att speeda ner Tabasco C.D.

Lycka till vid rygg!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips