Maxspel i Juliloppet! » 11 juli | NiklasL - Travstugan.se

Maxspel i Juliloppet!

Dagens huvudlopp på Örebro är Juliloppet, lång distans över 2609 meter auto för 3åriga hästar. Jag tycker mig ha hittat en fin H2H mellan Tabasco C.D och The Bald Eagle där jag går ut stenhårt på den sistnämnde!

Jag tycker oddsen ligger helt fel här, enligt oddsindikatorn skall detta vara 50/50 men de tycker jag är helt fel. Jag har sett The Bald Eagle i samtliga av karriärens 4 starter och blev svag för denna kuse direkt. raden 2-2-1-1 säger det mesta och har 2 senaste gångerna vunnit smått överlägset på fint sett med till synes mycket sparat. Detta är en häst av helt rätt sort som inte gjort några blufflopp utan fått göra en del arbete och motståndet är ungefär detsamma nu, dvs 3åringslopp, de är väl Fort Knox som blir en utmaning idag men i övrigt mycket samma gäng. Jag ser de som ett stort + att Ulf Ohlsson kör igen som kört hästen i karriärens 4 starter.

Tabasco C.D. är ingen braklus på något sätt men är inte helt travsäker än och har också varit ute i respektabla gäng. Däremot är de inte samma hårdhet (än) som på The Bald Eagle och jag sätter minus för att Mikael J A kör denna gång, mot Jepson som kört 2 senaste. Någon ledning lär de inte bli då jag tror Fort Knox kommer dundrandes och jag tror ingen vill ta emot den, således finns de risk för dödens här. Häst mot häsk skall de vara klar skillnad och med bara 6 hästar i fältet kan Ulf vila sin tid och köra sista 300 vilket borde räcka för att speeda ner Tabasco C.D.

Lycka till vid rygg!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips