Jag litar på Bergh i långloppen. » 28 juni | NiklasL - Travstugan.se

Jag litar på Bergh i långloppen.

Ett på förhand lite ihåligt långlopp över stayerdistansen 3140 meter ligger mitt i 75 omgången, jag lyssnar på Bergh här!

jag kommer rekommendera spel på nr 13 Mindyourvalue W.F som startar från bakspår. Denna häst har gjort de bra i Frankrike och fått rejäl hårdhet. Här i Sverige har han också fått slita för havret och varit ute i bla Jämtlands stora pris där han sprang med punktering sista varvet och var ändå 5a i mål. Man ska även ha med sig att han vann ett lopp över 4km förra året så distansen är absolut inget minus.

I detta lopp tycker jag de är ett par hästar på start som imponerat på mig, bla nr 4 Actual Star som hängde med bra bakom Mellby Club senast. I övrigt tycker jag fältet är ganska tunt och när stall Bergh aviserar att de är deras bästa chans denna tävlingsdag så är jag övertygad. Nästan dubbla degen på plats tackar jag för!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips