Jag ger mig inte så lätt, omtag här! » 23 juni | NiklasL -…

Jag ger mig inte så lätt, omtag här!


Dagens silverdivision är på förhand en ett öppet och spännande lopp. De är ganska spännande då flera av de bättre hästarna dragit dåliga spår vilket öppnar upp ytterligare.

Jag kommer ta omtag på häst nr 6 Wingait C.H. som var något sämre sist men enligt tränaren Stefan Persson så var orsaken att han inte klarar av att starta vecka, vecka. Nu är kruxet det tråkiga utgångsläget men Wingait är ganska så snabb ut och jag tror de kan bli en ganska fin placering i fältet när startrusningen lagt sig. Därifrån går han som bäst, på rulle och får spara speeden till slut. De blir skor, barfota bike samt helstängt huvudlag. Jag har fortfarande loppet från Jägers i minnet när han vann okörd på en 9tid och jag både tror och hoppas att han är i lika bra lag nu, får då ligger pallplatsen nära till hands. Lycka till vid rygg.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips