GS 75 Vaggeryd 2/5. Betydligt enklare emot nu! » 2 maj | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • GS 75 Vaggeryd 2/5. Betydligt enklare emot nu!

GS 75 Vaggeryd 2/5. Betydligt enklare emot nu!

Hej på er!

Nu är det sommarfeeling på allvar när charmiga Vaggeryd öppnat upp portarna och erbjuder fina tävlingar denna söndag. Gällande för er som inte är bekanta med denna bana så är det inga konstigheter, det ända man ska tänka på är att upploppet är långt, prick 200 meter vilket är en bit över snittet.

Omgången idag söndag tror jag inte kommer ge någon ensam vinnare, däremot tror jag det kan bli hyfsad utdelning. Jag har lyckats gräva fram ett par lågprocentare som inte på något sätt saknar chans här. 

Utöver de 2 spikförslagen som syns i mitt spelförslag så skulle ett 3e alternativ vara i GS 75-5 Nr 3 Cash And Carry. Detta är vad det ser ut som riktigt fin modell som vunnit 2 av 3 starter i livet. Sist var det debut bakom bilen vilket renderade i galopp. Nu är det volt igen och hon har klarat kluriga bricka 3 tidigare med bravur, bra segerchans!

Förslag till dagens dubbel:

5-1.3.4.8

Jag har följande system:

Niklas Power 100:-/andel

Niklas Råstyrka 200:-/andel exklusiv!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen