Från ledningen ska den finska gästen passas! » 15 juni | NiklasL -…
  • Hem
  • NiklasL
  • Från ledningen ska den finska gästen passas!

Från ledningen ska den finska gästen passas!

Då är de dags för Bodentravet att arrangera midnattsomgången för igår, väldigt trevligt initiativ om ni frågar mig! 

v75-2 är ett stolopp över 3 volter och jag fastnade efter en del letande och koll i finska lopparkivet för häst nr 1 Forza Sting. Detta är en finsk gäst som sett fin ut i 2 raka spetssegrar från Finland där man är väldigt uppåt från tränarhåll. Enligt dem har man siktat på detta loppet och sparade hovarna i senaste starten, nu är de barfota balansen igen som de var för 2 starter sedan. 

Som jag läser spetsstriden så är de stor chans att Forza Sting hittar till ledningen och därefter har kusken enbart 1 uppgift, köra på klockan.Forza Stings rekord är 15.0 och man tror den kan rekordsänka ordentligt idag, ställer kusken klockan på 14.5 och kör hela vägen så blir de väldigt svettigt för hästarna på tillägg att hinna ikapp, de är ju trots aööt dessutom 15 hästar som ska rundas också.. Jag tycker förutsättningarna ser väldigt bra ut för åtminstone en platschans, lycka till vid rygg!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips