Fördel Björn i långloppen. » 9 juni | NiklasL - Travstugan.se

Fördel Björn i långloppen.

V75 inleds idag med ett riktigt styrkeprov över dryga 3km. Svenska Spel erbjuder ofta fina H2H och så även denna gång..

De är en match mellan Bear Hope och Red Bar. Jag kan börja med att erkänna att jag tjuvtittat på Björnkollen, kanske inte alltid rätt ute men han brukar kunna värdera sina hästar bra. 

Läser man bara av statistikraderna snabbt så ser man att Red Bar kommer med en seger, dock är de bara över medeldistans och segerpengen har ofta varit under 20lax, således väldigt enkla gäng. De är väl lite omvänt för Bear Hope som inte har någon smickrande rad men har o andra sidan varit ute på v75 3 av de senaste 5 starterna vilket ger hårdheten, även startat även 2640 meter och gick bra i skymundan. Jag tror att Björn styr på tidigt för att eventuellt kunna ta över ledningen, (5spår är springspår i Norge) och därefter ska alltså Red Bar plocka ner honom utvändigt vilket jag ser som osannolikt, oddset är inte de högsta men jag tycker de faktiskt finns värde här och därför kliver jag in.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips