För lätt senast, bättre nu! » 15 juni | NiklasL - Travstugan.se

För lätt senast, bättre nu!

Dagens dubbel 1 är tillika klass 1 så inga miljonärer här än så länge, 2 hästar sticker ut ordentligt på strecken men jag väljer att gå på en H2H istället.

jag väljer att kika närmare på H2H mellan wrongdoer och Lexington Tooma där jag tar ställning för den förstnämnda.

Wrongdoer har hävdat sig på V75 på ett bra sätt senaste tiden, glöm förra loppet när de var barfota, de klarar han inte av än och således behöver man inte ta för hårt på galoppen. Till denna start sätter man på minst skor fram, ev runt om vilket alltså inte är något minus. Spår 4 är fint och jag tycker han borde hitta en bra position och slagläge då han är relativt snabb ut. 

nr 6 Lexington Tooma är mer av en mittfältare enligt mig även om raden faktiskt är ganska smickrande men de är som vanligt, vissa hästar tar man inte till sig och detta är en av dem. Lexington Tooma är inte på något sätt snabb ut och jag tycker de luktar positionsproblem lång väg, lägg där till kusken Ove A Lindqvist som är känd för att köra rakt fram i alla lägen. Nej här tror jag Ove försöker leta sig framåt utan framgång och får sedan backa sig bakåt i kön efter bit och därefter har jag mycket svårt att se Lexington Tooma ta sig förbi Wrongdoer, för mig dagens bästa spel!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips