Flemming kör när krutröken lagt sig. » 23 juni | NiklasL -…

Flemming kör när krutröken lagt sig.

Dagens klass 1 lopp över kortdistans luktar fartfest lång väg, de gynnar mitt drag!

Detta lopp är på förhand mycket stökigt och jag tänker inte ens försöka bena ut vem som tar spets här. De jag kan bena ut är att häst 1-5 alla är startsnabba och kommer troligen gasa vad som går, de har samtliga aviserat att de vill ha spets då deras hästar går bäst där vilket innebär långt under 1.10.0 första 500 och då borde de sätta sina spår på slutet då detta är näst lägsta klassen. Jag läser loppet som så att 1-5 kör hårt från start och när alla kört klart så kommer häst nr 6 Beyblade med Flemming i vagnen ta i högertömmen och sätta sig utvändigt i dödenspositionen, där han låser loppet. Flemming är en mästare på att hålla sig kall (förutom senast i Oslo) och därifrån tror jag de är toppchans att han når en pallplats.

Som grädde på moset aviseras de barfota runt om och Murphy vilket låter mumma i mina öron. Flemming har även matchat denna häst snyggt pengamässigt och har enbart 13 tusen kvar till gränsen för intjänade pengar för klassen, lycka till vid rygg.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips