Fel favorit i kallblodsloppet! » 9 juni | NiklasL - Travstugan.se

Fel favorit i kallblodsloppet!

Norrmännens "elitloppsdag" står på agendan idag. Mycket fin sport över lag och när de är trav i Norge vet man att kallblod står för minst 1 av loppen. 

jag var själv på plats under elitloppshelgen och följde Elitkampen på nära håll. Där blev jag mäkta imponerad av häst nr 8 Josveis som gjorde ett helt fantastiskt lopp och var helt klart den moraliska segraren i loppet. Startsnabbheten var de värsta jag sett av ett kallblod och då ska vi komma ihåg att Lome Brage var med där och hade inte en chans!

Jag är medveten om att spår 8 på 1609 meter inte är bra men är samtidigt inte helt förvånad om han spetsar därifrån igen. Hur som helst är startfältet ganska identiskt som i Elitkampen och således borde han vara favorit i loppet. Så är inte fallet nu utan de är märkligt nog Polara som Inte hade mycket att säga till om senast. Värsta motståndaren enligt mig är 9 Ulsrud Tea men spår 9 är ingen hit de heller över korta häcken och jag har faktiskt svårt att se Josveis förlora detta lopp om han är lika bra som sist!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 tar en avstickare och vänder ut mot ön, närmare bestämt Gotland och Visby!V64-1Det öppnaste loppet inleder kvällen. Här tycker jag det ser ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips