Fel favorit i Copenhagen cup. » 11 maj | NiklasL - Travstugan.se

Fel favorit i Copenhagen cup.

Storloppen avlöser varandra såhär veckorna innan Elitloppet. På söndagen tar vi oss över Öresundsbron och landar i vårt kära grannland Danmark, närmare bestämt i utkanten av Köpenhamn. De skall vara uppehåll imorgon så inga orosmoln där. 

morgondagens huvudnummer är Copenhagen Cup där de beroende på prestation kan delas ut en rosa biljett till elitloppet, dessutom är de 400lax till vinnaren så detta är ett lopp av hög dignitet. 

När jag scrollade ner oddslistorna på leovegas fastnade jag direkt för en H2H mellan Cyber Lane och Handsome Brad. Sett till prestationerna tidigare i år så tycker jag Handsome Brad imponerat stort, denna häst har stått För en smått otrolig utveckling senaste halvåret, i november var han med i en silverdivisionsfinal för att nu 6 månader senare både varit 2a i en guldfinal och 2a i Olympiatravet. Desamma kan man inte säga om cyber Lane som sprang in över 7 miljoner som 4åring men därefter inte lyckats bära pengarna riktigt. I årets starter har han sett smått seg ut och inte alls samma löphuvud som tidigare, gav sig bla från ledning i Olympiatravet där Handsome Brad sprang om på open stretch. 

Loppscenariot är att Handsome Brad är en riktigt katapult från start, de är även Cyber Lane men jag ser de som osannolikt att cyberlane ska ta en längd och dessutom litar jag på Carl Johan Jepson som riktigt duktig bakom bilen. Väl i ledningen växer Handsome Brad ett par nummer och jag tveksam att Cyber Lane har form nog att tugga ner honom utvändigt. När oddsen är hårt ställda till Cyber Lanes favör tar jag ställning. Lycka till vid rygg.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips