Extra V75 på min nya hemmabana Örebro 1/12
  • Hem
  • NiklasL
  • Extra V75 på min nya hemmabana Örebro 1/12

Extra V75 på min nya hemmabana Örebro 1/12

Hej på er! Extra V75 står inför dörren denna söndag på min nya hemmabana Örebro. Viktigt att tänka på är att det är barfota förbud from idag vilket man får tycka och tänka vad man vill om men fakta är fakta. Självklart kommer jag vara på plats idag och ser ni någon med en travstugan tröja är det bara att komma fram och säga hej! Länk till mina andelar finns här: 

https://www.atg.se/andelsspel?...

nedan följer min analys inför dagens omgång

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips