Derbyuttagningar, extra V75! » 21 aug. | NiklasL - Travstugan.se

Derbyuttagningar, extra V75!

Då var de dags för Derby uttagningar, alltid lika intressant och spännande, dessutom starten på v75 maratonet denna vecka som tar sin start idag.

Vädret ser strålande ut i Malmö, 20 grader och sol fram till kvällen och således perfekta förutsättningar för travsport i världsklass!

Jag ska väl inte hymla med att jag tror utdelningen kommer bli ganska blygsam idag med flera starka favoriter, däremot gör jag ett försök att gardera ett par för att få lite värde.

Omgångens bästa spik.

Omgångens bästa spik kommer ut redan i v75-1 Nr 8 Campo Bahia som är något utöver det vanliga. Detta är vad jag tror vår nästa Readly Express. Sköter han sig bara från start finns de ingen som vill ta emot honom när han kommer och de kommer inte ens bli hårt i mål. De är inte ens galopp emot här då han vunnit uttagningslopp förut med startgunga och ändå bara varit bäst. Nej de enda som är emot honom är att han blir diskad enligt min uppfattning och jag tycker han är spelvärd spik till 90% för så bra är han att han vinner detta lopp 9/10 gånger.

Omgångens näst bästa spik.

V75-5 tror jag Attraversiamo bara är bästa hästen. Denna polle har även han imponerat stort på mig och kusken som alltid kör, Erik Adielsson säger att de är den bästa hästen han kört, då har han ändå en del att jämföra med. Jag tror faktiskt han får överta om Cab Lane sitter i ledningen (vilket jag tror), de finns ingen anledning för Jorma att Svara till varje pris här eftersom de 2 bästa går vidare till final. Skulle han mot förmodan göra de så tror jag Attraversiamo plockar ner honom från dödens, sådan kapacitet och kvalitet besitter denna herre. På mitt största system Niklas tyngst (som denna analys är för) plockar jag med Cab Lane just eftersom topp 2 går vidare om Erik skulle ta de lugnt.

Omgångens mest överspelade.

Jag måste erkänna att jag är svag för Nr 10 Betting Gangster i v75-2. Detta är en häst med brutal högstanivå som kan mäta sig med de bästa när de stämmer. Dock blev de startgunga senast och starten innan de såg inte heller helt övertygande ut. Självklart streckas denna då de är bästa hästen i fältet men från bricka 10 och 24% så tycker jag de är aningen högt, inget att hålla i handen således.

Omgångens lås.

Jag jagar ju lite värde och streckar på i v75-4 samt v75-6 som på förhand är de öppnaste loppen enligt mig, då får man gå kort någonstans. Jag väljer att låsa i v75-7 där jag tycker 10 Forfantone AM samt Staro McMillan höjer sig från mängden. Dessa 2 har gång på gång varit ute i stenhårda gäng och gjort de mycket bra. Spåren behöver inte vara fel då det som bekant är lång distans och deras spurter kan komma väl till pass. Jag tycker de är lika klassblandning här och bla är Istanbul Boko streckad på över 10% och denna häst är till vardags ute i klass 2. Pinto Bob som vann ett försök till sprintermästaren men från spår 8 är inte så attraktivt och jag tycker över 20% är för mycket!

Detta är mitt spelförslag samt analys till Niklas ”tyngst” som är enbart 10 andelar 400:- Jag har även andra andelar av billigare karaktär. Jag kommer erbjuda andelar varje dag under denna vecka så bara att hoppa på de dagar ni tycker ser spännande ut.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips