Comeback och bra info från ägaren! » 23 juni | NiklasL - Travstugan.se

Comeback och bra info från ägaren!

Stoeliten avrundar v75 omgången på Kalmar och de är minsann inga dåliga damer som står på startlinjen.

Jag har fastnat för en H2H mellan Ginny Weasley och Dear Friend där jag förespråkar den sistnämnda. Ginny Weasley är ett hederssto som gör de bra i enklare gäng, spårtrappa osv, men har svårt att räcka till i stoeliten. I senaste starten blev de galopp från start och därefter blev de konstaterat att de rörde sig om halsinfektion så hon har stått över inför detta vilket alltid är en varningsflagg enligt mig. Utångsläget spår 1 är inte heller optimalt då hon inte kommer kunna försvara ledningen och har stor risk för att bli fastlåst. Nr 2 Shadow Gar tar nog ledningen här utan större problem.

Nr 8 Dear Friend har loppets sämsta startspår och dessutom inte startat sedan i januari, då i Frankrike. Däremot är detta en dam som alltid blir kraftigt underskattad, oklart varför. Denna dam slog bla annat Handsome Brad och Disco Volante regelrätt i höstas när samtliga tampades i Silverdivisionen vilket självklart inger respekt. Utöver detta så har jag pratat med en av ägarna och han meddelar att de blir optimal balans direkt, barfota samt jänkarvagn vilket indikerar att hon är iordning direkt. Upplägget blir såklart svårt att sia om men jag hoppas Johan backar lite från start och kan smyga med utvändigt och kan spurta till en fin placering och förhoppningsvis förbi Ginny Weasley. Oddsen är enligt mig felriktade och jag tycker de ska vara betydligt närmare varandra än vad de är, vilket jag tackar för. Lycka till vid rygg!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips